Connect with us
Trafic rutier dezastruos pe DN1 Brașov-Ploiești. Informațiile apărute până la această oră confirmă temerile autorităților și șoferilor deopotrivă.

Știri

Trafic rutier dezastruos pe DN1 Brașov-Ploiești

Trafic rutier dezastruos pe DN1, ruta Brașov-Ploiești. Informațiile apărute până la această oră confirmă temerile autorităților și șoferilor deopotrivă. Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române a emis un buletin informativ îngrijorător. La această oră, pe tronsonul Bușteni-Azuga, traficul se desfășoară în condiții dificile din cauza vizibilității reduse la numai 30m.

Trafic rutier dezastruos pe DN1-Avertismentele poliției

Sugestiile Poliției pentru conducătorii auto ce vor tranzita DN1 în această perioadă sunt multiple. Șoferii sunt sfătuiți să nu utileze această arteră rutieră, dacă nu au autoturismele echipate de iarnă. Totodată, viteza trebuie adaptată la condițiile de drum, iar indicațiile polițiștilor trebuie respectate cu strictețe.

O situație similară se găsește și pe DN1A, pe intervalul Cheia-Săcele. În aceste condiții, șoferilor care vor pleca la drum în cursul zilei de azi, le este recomandat să acceseze și alte rute pentru a micșora fluxul de mașini care circulă pe un singur drum.

Poliția Română avertizează toți șoferii să păstreze o distanță mai mare între autovehicule și să folosească luminile de întâlnire pe tot parcursul zilei, pentru a fi mai vizibili.

Citește și:Aglomerație pe DN1 – Trafic intens pe Valea Prahovei

Turiștii au luat cu asalt stațiunile montane

Minivacanța de 1 Decembrie a prilejuit o șansă de evadare din urban pentru mulți români. Estimările efectuate până acum cifrează numărul turiștilor ce au ales destinațiile montane, la peste 15.000. În aceste condiții, Poliția Română a suplimentat efectivul de agenți prezenți pe potențialele rute problematice.

Majoritatea românilor care beneficiază de minivacanța de 1 Decembrie au ales Valea Prahovei și Brașovul ca destinații. Informațiile existente confirmă faptul că pârtiile din Azuga, Bușteni sau Poiana Brașov au fost luate cu asalt de mii de turiști dornici de distracție.

Cabanierii și managerii de hotel se bucură și ei de acest weekend prelungit, dat fiind gradul mare de ocupare a camerelor. Până în acest moment, numărul turiștilor prezenți la munte întrec așteptările, însă acesta va mai crește în zilele care urmează.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top