Connect with us
Traian Basescu impreuna cu Teodor Melescanu

Politic

Traian Băsescu îi cere demisia lui Teodor Meleşcanu. „Birocrat TICĂLOS”

Liderul PMP, fostul președinte Traian Băsescu, cere demisia ministrului de externe, Teodor Meleşcanu, după problemele mari de organizare care s-au înregistrat în votul din diaspora.

Oamenii au stat la coadă chiar și șapte ore pentru a vota la alegerile europarlamentare 2019 și referendumul pe justiție, iar în unele secții s-au terminat deja buletinele de vot.

„Demisia Meleşcanu! Nu este nimic altceva decât un birocrat TICĂLOS care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora

„Demisia Meleşcanu ! Toată campania am evitat să folosesc expresii tari, dar acum nu am nici o ezitare să spun că ministrul de externe al României, domnul Teodor Meleşcanu, nu este nimic altceva decât un birocrat TICĂLOS care batjocoreşte cu bună ştiinţă românii din diaspora, condamnaţi la umilinţă pentru a-şi putea exercita dreptul la vot”, a scris Băsescu pe Facebook.

Traian Băsescu a amintit și de alegerile prezidenţiale din 2014

Liderul PMP aminteşte că „este acelaşi ministru de externe care a batjocorit diaspora la alegerile prezidenţiale din 2014, a văzut ce înseamnă proasta distribuire a secţiilor de votare, iar azi este evident că a organizat deliberat aceeaşi bătaie de joc la adresa românilor care muncesc în străinătate”.

„Demisia Meleşcanu!”, încheie Băsescu.

Citește și:

Biroul Electoral Central (BEC) a respins solicitările de prelungire a programului de vot după ora 21.00 în diaspora, în condiţiile în care mii de români stau la cozi la mai multe secţii de votare din ţările europene.

Sursă: www.digi24.ro

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top