Connect with us
Trei astrologi, o singură concluzie. Horoscop săptămânal 27 mai - 2 iunie: Armele la înaintare, vin mari încercări

Știri

Trei astrologi, o singură concluzie. Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie: Armele la înaintare, vin mari încercări

Horoscop saptamanal 27 mai – 2 iunie 2019. Minerva, Mihai Voropchievici și Urania au realizat previziunile săptămânale pentru fiecare zodie. Deși horoscopul este interpretat diferit de fiecare astrolog, concluzia este una singura pentru această săptămână: zodiile trebuie să pregătească armele pentru că vin mari încercări.

Iată preiviziunile săptămânale pentru pentru 27 mai – 2 iunie, realizate de celebri astrologi Urania, Voropchievici și astrologul care scrie EXCLUSIV pe HUFF.ro Minerva.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 pentru toate zodiile

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 - O săptămână condimentată cu energii pozitive și negative

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 – O săptămână condimentată cu energii pozitive și negative

Este o săptămână agitată pentru majoritatea zodiilor. Daca Gemenii și Leii se apucă de strâns bani, taurii trebuie să aibă grijă la cum îi cheltuie. Mai jos principalele caracteristici din horoscopul săptămânal Minerva pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2019, iar ulteriorul horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 Caracteristica săptămânii:

  • Berbecii trebuie să se ocupe de probleme gospodărești iar Taurii de familie.
  • Gemenii și Leii concep planuri pentru a face bani.
  • Racii, Fecioarele și Săgetătorii vor trebui să fac față stresului generat de viața socială.
  • Scorpionii pot pierde părintele de același sex.
  • Balanța, Vărsătorii și Peștii trebuie să se relaxeze!

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai – 2 iunie 2019

Previziunile săptămânii 27 mai – 2 iunie pentru fiecare zodie sunt mai jos. Accesează pagina zodiei tale pentru a citi horoscopul complet.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 BERBEC

Bani sunt în mintea poate și pentru că te confrunți cu probleme legate de gospodărie. Ai grijă la ce trebuie înlocuit sau reparat. O călătorie scurtă, ți-ar putea prii. Generează un sentiment de oportunitate. Bucură-te de un concert. Încearcă să asculți mai mult decât vorbești. Rămâi în contact cu oameni importanți, în orice mod posibil, prin e-mail, telefon sau SMS. Horoscop Minerva BERBEC. Te îndepărtezi de oamenii dragi

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 TAUR

În această săptămână ar trebui să te întorci mai mult spre familie. Fii totuși prudent cu cheltuielile. Evită suprasolicitarea sau dă o anumită tentă achizițiilor fie de case, teren sau  materiale noi. Urmărește lucrurile pe care nu poți pune preț – fericirea vieții de familie și sentimentele de dragoste și valoare de sine. Horoscop Minerva TAUR. Familia are nevoie de tine, ai grijă la cheltuieli

Horoscopul INTEGRAL pentru toate zodiile AICI.

Rune Mihai Voropchievici saptamana 27 mai – 2 iunie 2019. Schimbări majore în viața zodiilor

Rune Mihai Voropchievici horoscop săptămânal pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2019. Maestrul și numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare.

Capricornii sunt puși pe distracție și au gânduri mari de vacanță, iar fecioarele simt dar sunt și nevoite să facă schimbări importante.

Horoscopul Runelor prezentat de Mihai Voropchevici pentru perioada 27 mai – 2 iunie 2019

HOROSCOPUL runelor săptămâna 27 mai - 2 iunie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au parte de schimbări importante, Capricornii trebuie să-și facă bagajele

HOROSCOPUL runelor săptămâna 27 mai – 2 iunie, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele au parte de schimbări importante, Capricornii trebuie să-și facă bagajele. Horoscopul runelor pentru fiecare zodie

HOROSCOP Rune Mihai Voropchievici BERBEC:

Trebui să se relaxeze, să nu-și mai facă griji pentru apropiații săi pentru că toți au o stare de sănătate foarte bună, dar ei sunt agitați și încearcă să salveze pe toată lumea.

HOROSCOP Rune Mihai Voropchievici TAUR:

Taurul intră într-o săptămână în care vin schimbări frumoase asupra lui, se produce un salt rapid și calitativ în existența lui.

Citește și: Horoscop zilnic 26 mai 2019 – Horoscopul zilei de 26 mai. Ziua marilor semne de întrebare

HOROSCOP GEMENI: Gemenii au o săptămână de protecție divină împotriva tuturor ochilor răi, a blestemelor.

HOROSCOP RAC: Continuă perioada lor benefică, au parte de cadouri.

Horoscop Mihai Voropchievici INTEGRAL 27 mai – 2 iunie complet pentru toate zodiile

Horoscop Urania pentru perioada 25-31 mai. Două zodii pornesc pe noi direcții de viață

Horoscop Urania pentru perioada 25-31 mai. Două zodii pornesc pe noi direcții de viață

Horoscop Urania pentru perioada 25-31 mai. Două zodii pornesc pe noi direcții de viață

În horoscopul realizat de astrologul Urania pentru perioada 25-31 mai, două zodii au parte de schimbări importante, chiar de direcții de viață. Din punct de vedere astrologic, săptămâna este marcată de opoziția dintre Mercur și Jupiter, eveniment care va produce o serie de angoase și de momente de cumpănă, scrie libertatea.ro.

Horoscop Urania 25-31 mai 2019: Ce zodii își schimbă direcția în viață

În săptămâna cuprinsă între 25 și 31 mai vor avea loc tot felul de răsturnări de situație în viețile zodiilor, mai ales pentru nativii de apă și de foc. Vor fi zile extrem de interesante din punct de vedere astrologic. Unele zodii pot pierde sume fabuloase de bani, altele îi pot câștiga într-o clipită, deci oportunități vor fi la drumul mare.

Berbec

Ești pus pe rezolvat chestii practice și ai numai de câștigat dacă vei continua să gândești pragmatic. Ai parte de momente favorabile din punct de vedere amoros. E o perioadă în care iei decizii importante. Începi să abordezi constructiv problemele pe toate segmentele vieții și ești ajutat din plin să faci exact ce îți propui.

Citeste Horoscop INTEGRAL Urania pentru TOATE zodiile

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top