Connect with us
Trei cluburi din Bucuresști au fost amendate pentru că funcționau deși fuseseră închise de Primăria Sectorului 2.

Știri

Trei cluburi din București, amendate pentru că funcționau deși fuseseră închise de Primărie

Trei cluburi închise zilele trecute de Primăria Sectorului 2 au fost sancționate pentru că nu au respectat măsura suspendării activității.

Cele trei cluburi fuseseră închise tocmai pentru că funcționau ilegal. Este vorba de El Grande Comandante, Club Queens şi Tapo, precizează reprezentanţii primăriei.

Citește și: Conferință patronii Clubului Bamboo. Botezatu: Focul nu s-a aprins de la țigară

Trei cluburi care au fost închise zilele trecute de Primăria Sectorului 2 pentru că funcţionau ilegal au fost sancţionate, din nou, pentru că nu au respectat măsura suspendării activităţii.

„Cele trei cluburi care au fost închise zilele trecute de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 deoarece funcţionau ilegal au fost depistate în cursul nopţii de sâmbătă, 28 ianuarie spre duminică, 29 ianuarie 2017 că nu respectă măsura suspendării activităţii, motiv pentru care au fost sancţionate cu suma totală de 7.000 lei şi s-a dispus confiscarea veniturilor ilicite”, anunţă Primăria Sectorului 2, citată de news.ro.

Controalele, care au vizat legalitatea funcţionării a 22 de cluburi, restaurante şi săli de evenimente au fost efectuate de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 şi de cadre ale Serviciului pentru Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 2.

În urma controalelor, s-a stabilit că patru cluburi închise anterior de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 au intrat în legalitate, respectiv Club Fratelli, Club Şurubelniţa, Club Maya şi Club Biavati Events.

Controalele au fost făcute după incendiul din clubul Bamboo, distrus complet de flăcări în dimineaţa de 21 ianuarie. Ca urmare a incendiului, 44 de persoane au ajuns la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top