Connect with us

Știri

Turiști blocați pe Transfăgărășan, traficul a fost oprit din cauza furtunii violente

Mai multe maşini cu turişti, blocate pe Transfăgărăşan unde traficul este oprit din cauza copacilor căzuţi pe carosabil

Citește aici: Furtună violenta in vestul tării. Zeci de răniți și mulți morți.

Mai multe maşini pline cu turişti sunt blocate, duminică seară, pe Drumul Naţional 7 C, Transfăgărăşan, în judeţul Argeş. Din cauza copacilor care au căzut pe carosabil, circulaţia este complet blocată, iar pompierii pentru eliberarea drumului.

Potrivit datelor furnizate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan este blocată, duminică seară, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil.

Traficul este oprit pe ambele sensuri, iar potrivit primelor informaţii, mai multe maşini pline cu turişti care coborau de la Bâlea Lac către Curtea de Argeş sunt blocate pe drum, dar nu se cunoaşte numărul acestora.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea carosabilului, la ora transmiterii acestei ştiri intervenindu-se cu mai multe echipaje.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, judeţul nu se află sub avertizare de furtună.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top