Connect with us
Accident grav la Survivor. Fratele lui Kamara a ajuns la spital

TV

Accident grav la Survivor. Fratele lui Kamara a ajuns la spital

Survivor îi ține în priză pe fani cu orice difuzare. Fiecare ediție vine cu ceva special pentru toți cei care urmăresc seară de seară această emisiune interesantă și își susțin preferații. Ediția de sâmbătă a fost una destul de dificilă atât în ceea ce privește jocul, dar și pentru unul dintre concurenți, respectiv fratele lui Kamara. Acesta s-a accidentat grav și a ajuns la spital.

Cum se simte fratele lui Kamara

Problemele se țin scai de concurenții de la Survivor. După tot felul de scandaluri, schimbări majore și alte probleme, s-a ajuns și la accidentări foarte grave, care îi pun în dificultate pe concurenți. Ediția de sâmbătă a fost una cu totul și cu totul specială, dar și extrem de dificilă.

Fratele lui Kamara, Starlin, este unul dintre cei mai puternici concurenți ai emisiunii. Mariano Starlin Belen Medina este originar din Republica Dominicană, are 37 de an, o statură sportivă, cu 1,78 metri înălțime, 89 de kilograme și foarte ambițios. El vrea să ajungă în finală datorită abilităților sale sportive și să demonstreze că este un câștigător.

Totuși, în ediția de sămbătă a fost pus greu la încercare. Starlin a suferit o accidentare gravă la mână în timp ce împingea cu forța barna împotriva adversarilor săi.

Imediat după încheierea duelului, Starlin a început să se simtă foarte rău, spunând că nu își mai simte mâna. Colegii săi Războinici au chemat de urgență medicii, pentru a vedea ce se întâmplă cu el.

Specialiștii s-au mobilizat la timp și i-au acordat bărbatului primul ajutor. Ei au decis să-l transporte pe Starlin la spital pentru a-i acorda îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Nominalizarea spre eliminare

După cel de-al doilea joc pentru imunitate, Faimoșii și Războinicii au ajuns față în față la primul Consiliu de nominalizare. Faimoșii au fost cei care au pierdut imunitatea în jocul de astăzi și au fost nevoiți să propună pe cineva spre eliminare.

Astfel, Amna a fost cea nominalizată de către colegii săi Faimoși, după ce au mers să-și exprime votul secret. Ea a primit cele mai multe voturi din partea echipei sale. Ea este prima nominalizată în echipa Faimoșilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top