Connect with us
Când începe Românii au talent 2021. Sezonul 11 vine cu multe surprize

TV

Când începe Românii au talent 2021. Sezonul 11 vine cu multe surprize

Românii au talent este una dintre cele mai urmărite emisiuni din țara noastră. Primul sezon Românii au talent a debutat la PRO TV pe 18 februarie 2011, iar de atunci, emisiunea a avut un mare succes și a fost apreciată de toți românii, dar și de cei din afara țării, având în vedere că, de-a lungul timpului, și-au încercat norocul și mai mulți străini. Sezonul de anul acesta va începe curând și anunță mari surprize.

Românii au talent, premiera în februarie

Cel mai urmărit show TV este pe cale să înceapă. Românii au talent, emisiunea care a făcut furori cu fiecare ediție, se pregătește pentru cel de-al 11-lea sezon. Producătorii anunță deja surprize pentru toți telespectatorii și, ca de fiecare dată, cei mai talentați concurenți, care dau tot ce au mai bun pentru a ajuns în marea finală și pentru a le cuceri inimile celor de acasă.

Numere de magice, cele mai bune voci, dar și cele mai amuzante momente vor putea fi urmărite la show-ul preferat al românilor. După o lungă așteptare, producătorii au anunțat care este data în care va avea loc premiera. Astfel, Românii au Talent 2021, sezonu cu numărul 11, începe din 5 februarie la ProTV.

Una dintre surprizele pe care producătorii le-au pregătit este faptul că fanii emisiunii vor beneficia de porție dublă, show-ul difuzându-se în acest sezon de două ori pe săptămână.

Concurenții vor avea nevoie de cel puțin 3 DA pentru a trece în etapa următoare, iar în culise vor fi întâmpinați tot de Smiley și Pavel Bartoș care îi vor încuraja înainte de a urca pe scenă, îi vor felicita cu căldură pentru reușite și îi vor susține în momentele mai puțin fericite.

Schimbări au existat în cazul juraților, deoarece formula este acum una mai nouă. Cei patru jurați sunt Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu, după ce Mihaela Rădulescu și Mihai Petre s-au retras.

„Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon. Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită! Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon… spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână!”, se arată în comunicatul PRO TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top