Connect with us
Decizia PRO TV: Florin Călinescu pierde postul de jurat Românii au talent?

TV

Decizia PRO TV: Florin Călinescu pierde postul de jurat Românii au talent?

Florin Călinescu este o adevărată vedetă TV, un actor desăvârșit, un om cu ani grei de televiziune în spate, carismatic și deschis. Călinescu, de la Pro TV, a surprins pe toată lumea când a decis să intre în politică. El făcea parte din juriul emisiunii Românii au talent, iar trecerea la zona politică a fost un șoc pentru mulți dintre fanii lui. Mulți s-au gândit la cum vor reacționa șefii Pro TV când vor afla că Florin Călinescu va deveni om politic.

Ce va decide Pro TV în privința lui Florin Călinescu

Florin Călinescu, juratul de la Românii au talent, a pus televiziunea pe pauză și a intrat în cursa pentru alegerile locale. Actorul a candidat din partea Partidului Verde, și a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei. Nu a avut sorți de izbândă la fotoliul de primar, și mulți s-au întrebat dacă va mai fi reprimit în echipa emisiunii Românii au talent.

„Mulțumesc echipei Partidului Verde pentru București și sectorul 1. Pentru entuziasm și muncă. Puteam spune că rezolvăm totul. Ar fi fost o minciună. I-am lăsat pe alții să o facă. Noi nu promitem ceva anume, dar vom încerca să rezolvăm cât mai mult. Mulțumesc și celor din țară din Partidul nostru și tuturor celor care ne-au arătat prețuirea lor. Suntem la început. Suntem un partid sută la sută european și o mie la sută românesc!”, a transmis Florin Călinescu.

Ei bine, se pare că da. Florin Călinescu nu va pierde postul de jurat în cadrul emisiunii de la Pro TV. Acesta va putea fi văzut din nou, pe micile ecrane, în cadrul formatului TV care ține publicul cu sufletul la gură.

Conform unor surse exclusive HUFF.ro, Florin Călinescu rămâne în juriul emisiunii Românii au talent. Se pare că el a adus un plus de imagine acestui format TV, iar șefii de le Pro TV îl vor primi chiar dacă s-a implicat în politică.

„HUFF a aflat în exclusivitate că Pro TV a luat în considerare excluderea lui Florin Călinescu din juriul „Românii au talent”, dar după ce departamentul intern de research a venit cu statistica în care s-a arătat, prin cifre, că actorul a adus un plus de imagine emisiunii, Pro TV a decis să închidă ochii la candidatura sa politică și să-l păstreze în juriu. Deși regulamentul Pro TV este clar, nicio vedetă nu are voie să se implice politic și dacă fac asta sunt date afară, sau puse să-și dea demisia, în cazul lui Florin Călinescu, fiind vedetă din liga 1 Pro TV s-a facut o excepție”, a declarat în exclusivitate sursa pentru reportul HUFF.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top