Connect with us
Câștigătorul de la Românii au talent stă într-o garsonieră închiriată: ce planuri are cu premiul Radu Palaniță

TV

Câștigătorul de la Românii au talent stă într-o garsonieră închiriată: ce planuri are cu premiul Radu Palaniță

Radu Palaniță a câștigat premiul cel mare la emisiunea Românii au talent în seara de vineri uimind pe toată lumea cu vocea sa. Deși finala nu s-a putut desfășura în persoană, ci online, emoțiile au fost la fel de ridicate. Află mai multe despre ce va face câștigătorul cu premiul.

Câștigătorul de la Românii au talent stă într-o garsonieră închiriată: ce planuri are cu premiul Radu Palaniță

Finala emisiunii a avut loc vineri seară, iar emoțiile au fost imense pentru fiecare concurent. În loc să cânte în platou, fiecare finalist și-a înregistrat melodia într-o anumită locație și a trimit filmarea emisiunii.

Toți participanții și juriul au fost conectați într-o întâlnire pe Skype, îmbrăcați de gală și cu zâmbetele pe buze. Radu Palaniță a avut mari emoții în ziua de vineri și o stare de tensiune incredibile. Acesta a acordat un interviu exclusiv celor de la Click.ro.

Radu Palaniță a vrăjit întreaga Românie cu vocea pe care mulți și-ar dori să o aibă. Modul în care a cântat melodia „My Way” despre care spune că i se potrivește mănușă a înduioșat o țară întreagă, iar cei care îl cunosc spun că merită și mai mult decât atât.

Mecanicul auto în vârstă de 40 ani a câștigat sezonul 10 al emisiunii Românii au talent. Ce planuri are cu premiul de 120.000 euro? Își va lua o casă a lui deoarece în prezent are o garsonieră închiriată în capitală.

Pentru finala emisiunii și-a filmat melodia pe Calea Victoriei cu ajutorul unui telefon mobil, iar publicul l-a votat nu doar pentru voce. Oamenii au fost impresionați de povestea modestă de viață a interpretului.

Provine dintr-o familie cu posiblități modeste, iar de la 14 ani a început să lucreze. A început să cânte cu doar 4.5 ani în urmă. La preselecții a spus:

„Am descoperit că pot să cânt într-un bar de karaoke. Nu am niciun fel de studii muzicale”.

Florin Călinescu a fost cel care i-a simțit talentul și i-a dat Golden Buzz. Radu a rămas uimit, nici nu avea cuvinte să își exprime bucuria, dar ochii săi erau plini de lacrimi de emoție.

Acesta a vorbit despre repetițiile pentru finală în contextul pandemiei. Nu dorea să își deranjeze vecinii, de aceea îi era dificil să cânte melodiile cum își dorea. Când și-a înregistrat melodia se aștepta ca vecinii să fie deranjați de zgomot. Totuși aceștia au ieșit la balcoane și l-au susținut.

„Ce m-a impresionat a fost faptul că au ieșit și oamenii la geamuri și spre bucuria mea, niciunul nu s-a plâns de faptul că era seară și eu interpretam, dimpotrivă m-au susținut. Mi s-a părut un decor foarte interesant și cred că m-a reprezentat foarte bine. Îmi amintesc și acum emoțiile pe care le-am simțit când am fost pe scenă și aveam jurații și publicul în fața mea. Acum a fost diferit, mă înconjura..liniștea.”

Emoțiile sale au fost prezente și acum deoarece este o persoană emotivă care are mereu emoții. Temerile sale au fost că publicul nu va recepta mesajul său.

„Sincer, m-am gândit că nefiind pe scenă, publicul nu va primi la fel de bine momentul filmat pe stradă. Mă temeam că nu vor rezona cu mesajul meu. A fost un moment pentru care m-am pregătit singur și pe care l-am filmat fără să fie cineva din familie cu mine. Câteodată, simt că dacă este cineva de față îmi cresc și mai mult emoțiile.”

Ce va face cu premiul de 120.000 euro?

  • își va cumpăra o locuință
  • își va ajuta familia
  • va ajuta un caz social
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top