Connect with us
Radu Palaniță: câți bani primește după finala Românii au talent

TV

Radu Palaniță: câți bani primește după finala Românii au talent

Vineri, 29 mai a avut loc finala sezonului X al emisiunii „Românii au talent”. Câștigătorul a fost Radu Palaniță. Deși premiul cel mare este în valoare de 120.000 euro, de fapt câștigătorul nu va primi atât. Lucrurile stau cu totul diferit. Află din rândurile de mai jos despre ce sumă este vorba.

Radu Palaniță: câți bani primește după finala Românii au talent

Toți concurenții care urcă pe scena de la Românii au talent visează să ia premiul cel mare de 120.000 euro. Puțini dintre ei știu că de fapt suma primită este mult mai mică. Radu Palaniță, câștigătorul sezonului va trebui să plătească la stat 16% impozit pe câștiguri din premiul său. 16% din premiul său înseamnă 19.200 de euro și Radu va rămâne cu 100.800 de euro câștig net.

O fostă concurentă, Laura Bretan a precizat că producătorii emisiunii refuzau să îi vireze banii. De fapt, nu este singura câștigătoare care scoate la iveală astfel de detalii.

Contractul cu televiziunea specifică faptul că banii vor fi virați în contul concurentului în termen de 120 zile, deci 4 luni. Unele surse apropiate emisiunii au menționat că plata se efectuează chiar în ultima lună.

Concurenții și-au înregistrat numerele și telespectatorii au putut vota de la distanță. Fanii și-au dorit ca marele premiu să ajungă la Senia sau Mihai Țigareț și au acuzat producătorii emisiunii că nu sunt transparenți la numărul de voturi. De asemenea, le-au reproșat că nu au oferit detalii despre procentul fiecărui câștigător.

Mecanicul auto de 44 ani din capitală a câștigat marele premiu oferit de LIDL și fusese trimis direct în semifinale de către Florin Călinescu prin Golden Buzz. Fanii au mai comentat pe rețelele sociale că acesta nu s-a bucurat la aflarea veștii și că ar fi știut dinainte cine este câștigător.

Deși votul a fost clasic, finala emisiunii s-a organizat diferit din cauza pandemiei. Fanii au putut vota la numărul alocat prin SMS la 1264 sau pe site-ul emisiunii.

Florin Călinescu l-a sfatuit pe Radu să continue să cânte, dar să nu își lase meserie. Acesta i-a spus:

„Radule, o să te trezești zilele următoare, te văd ca un om cu picioarele pe pământ”.

Câștigătorul a fost discret și vizibil emoționat de câștigarea premiului, nu a putut spune prea multe. El le-a mulțumit celor din juriu pentru voturi și mai ales lui Florin Călinescu care i-a dat votul de onoare. Chiar și Andra l-a încurajat:

„Eu mă bucur din toată inima pentru Radu așa cum am simțit bucuria când Florin a apăsat Golden Buzz-ul, de aceea românii te-ai votat că le-ai transmis emoții.”

„Vreau să te felicit din toată inima, Românii au talent este despre oameni ca tine, îmi pari un tip modest, sincer și ismplu. Te felicit și mă minunez și eu,” a fost mesajul lui Mihai Petre.

„Radule, te așteaptă  un viitor foarte frumos. O să vezi un public dezlănțuit,” i-a spus Andi Moisescu.

1 Comment

1 Comment

  1. Luciana

    2020-05-30T20:17:29+03:00 at 20:17

    Il cunosc pe Radu personal. El este o fire f timida si la locul lui . A fost ff shocat de castig .. nu e genul sa sara in sus de bucurie. Pt ca este f modest si educat . Trecut prin multe!!! Dar multa lume limitata nu intelege acest lucru . Bucuria imensa se simte In Suflet nu neaparat daca exaltezi ca nebunul!
    Ma bucur enorm pt el ca a castigat! Este un om extraordinar si ff talentat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top