Categorii TV

Ce se întâmplă în aceste momente cu Daniela Crudu, după ce a fost agresată fizic de către iubit

După ce a fost victima agresiunii fizice din partea iubitului, Daniela Crudu se pare că a fost externată din spital, iar în aceste momente se află în locuința tatălui său.

Daniela Crudu trece prin momente greu de imaginat. Fosta asistentă TV a fost bătută cu bestialitate de către bărbatul cu care credea că trăiește o adevărată poveste de dragoste.

După ce a ajuns la spital cu răni destul de serioase, se pare că, potrivit Antena Stars, Daniela Crudu a fost externată, iar în aceste momente se află în locuința tatălui său acolo unde în continuare primește îngrijiri medicale, dar și unde se poate odihni după incidentul prin care a trecut.

Vedeta va avea nevoie de câteva zile de repaus, iar ulterior va ieși și va acorda primele declarații referitoare la ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și iubitul său și care au fost motivele pentru care s-a ajuns la bătaie.

Poliția în continuare cercetează acest caz, dar Daniela Crudu nu a depus plângere împotriva bărbatului pe motivul de a nu-i face probleme.

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More