Connect with us
Chefi la cuțite 2021 - emisiune online prezentată de Speak. Când începe sezonul 9

TV

Chefi la cuțite 2021 – emisiune online prezentată de Speak. Când începe sezonul 9

Chefi la cuțite – sezonul 2021 începe duminică, 28 februarie, la Antena 1. Show-ul culinar înregistrează audiențe colosale în fiecare sezon, întrucât este extrem de îndrăgit de publicul din România. Noul sezon vine cu surprize plăcute pentru fanii Chefi la cuțite. În afară de edițiile obișnuite, va mai fi și o emisiune online pe care o va prezenta Speak, pe numele său real Ștefan Sprianu.

Chefi la cuțite și în online cu Speak

Sezonul cu numărul 9 al show-ului culinar Chefi la cuțite aduce surprize noi pentru fanii emisiunii. Speak va prezenta o emisiune online care va începe la finalul fiecărei ediții de la TV.

Chefi la cuțite începe duminică, 28 februarie de la ora 20.00 pe Antena 1. Emisiunea se va difuza duminica, lunea și marțea. După edițiile de la tv începe emisiune „Speak @ cuțite” care va fi difuzată pe site-ul a1.ro.

Pentru cine nu știe încă, Speak apare atât în cadrul acestei emisiunii online, cât și în emisiunea de la TV, el fiind co-prezentatorul Ginei Pistol. De altfel aceasta este primul sezon Chefi la cuțite în care Gina are un co-prezentator.

Cei trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea de-a face cu cei mai talentați bucătari. Ei vor juriza farfuriile și își vor alege concurenții cu care să se bată în finală.

Câștigătorii Chefi la cuțite în cele 8 sezoane de concurs

În 8 sezoane de concurs au fost 8 premii și tot atâtea destine schimbate. Emisiunea a debutat în 2016 când câștigătorul a fost Cristi Șerb care a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

În sezonul cu numărul 2 de Chefi la cuțite, au ajuns în finală Alex Bălan și Cristian Voicu, câștigător fiind cel de-al doilea. Voicu a fost condus spre finală de către chef Florin Dumitrescu.

Sezonul numărul 3 a fost câștigat de către Iulian Gianny Bănuță, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

În sezonul numărul 4 câștigă din nou Florin Dumitrescu prin intermediul concurentului său – Andrei Cristian Olteanu.

Premiul din sezonul numărul 5 a fost adjudecat de către Bogdan Vandici, și acesta tot din echipa lui Florin Dumitrescu.

În sezonul numărul 6 de Chefi la cuțite a câștigat Mihai Munteanu, zis și Munti, din echipa lui Sorin Bontea. El  aplecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Sezonul numărul 7 l-a avut câștigător pe Alex Comerzan din echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar premiul din sezonul numărul 8 a fost adjudecat de Ionuț Belei din echipa lui Bontea.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top