TV

Cine este Alexandra Dinu, noua jurată de la Românii au talent. A fost soție de fotbalist

Românii au talent este una dintre cele mai urmărite emisiuni ale momentului. Un nou sezon din show-ul de talente mult așteptat începe pe 5 februarie și vine cu ceva schimbări pentru cei de acasă. Pe lângă numeroasele surprize pe care le-a pregătit pentru telespectatori, competiția vine și cu un nou jurat: Alexandra Dinu. Află tot ce trebuie să știi despre actrița fostă iubită de fotbalist.

Alexandra Dinu, fosta soție a lui Mutu

Alexandra Dinu este una dintre cele mai celebre actrițe ale momentului. Ea a intrat în atenția publicului încă de la vârsta de 19 ani. Prima pasiune a fost teleiziune, iar apoi a descoperit filmul. Astfel, Alexandra a debutat ca prezentatoare la postul TVR 2 cu emisiunea Trupa DP2, iar în 2000 a prezentat emisiunea ProMotor, la Pro TV.

Alexandra Dinu a descoperit apoi filmul și a început să cocheteze cu acesta domeniu. Ea a fost căsătorită cu celebrul fotbalist Adrian Mutu. Cei doi au împreună un băiat, care de curând a împlinit vârsta de 18 ani. Relația lor a durat doar 3 ani, respectiv până în 2001, până când problemele au început să apară între ei.

Ea plecat din România ca să trăiască în Italia, după care a decis să se mute în Statele Unite. Ea a jucat recent și în filme precum: Bullet Head și Final Score.

Alexandra Dinu, încântată de Românii au talent

Revenirea în televiziune, mai exact la Românii au talent, este cu adevărat o plăcere pentru Alexandra Dinu. Ea este extrem de încântată de faptul că va reveni pe micile ecrane după o pauză atât de mare. Deși a mai primit oferte de-a lungul timpului, nu a simțit că se regăsește în niciun format și a ales să mai aștepte, știind că va veni și momentul oportun în care va veni o ofertă perfectă.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, a declarat Alexandra Dinu, înainte de a începe filmările.

Vezi comentarii

Share
Scris de
Stoiu Maria

Acest site foloseste cookies.

Read More