Connect with us
Cine este Sonia Argint, noua cumnată a Andreei Bălan. E cunoscută de la TV

TV

Cine este Sonia Argint, noua cumnată a Andreei Bălan. E cunoscută de la TV

Sonia Argint, sora lui Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan, este o cunoscută prezentatoare TV de la Televiziunea Română.  Aceasta a fost implicată, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte importante, iar în prezent este moderatoarea emisiunii ”Vreau să fiu sănătos” de la TVR 1. Ea este adepta unui stil de viață sănătos, pe care-l promovează atât pe micul ecran, pe blogul său, cât și în viața de zi cu zi,
mai ales datorită faptului că are doi copii. Emisiunea sa se bucură de un mare succes și este o prezență foarte apreciată.

Sonia Argint este prezentatoare la TVR

Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Se pare că nu mai există cale de împăcare cu fostul soț, George Burcea, mai ales pentru că divorțul este aproape. Tot ceea ce o mai leagă pe celebra artistă de fostul soț sunt cele două fetițe pe care le are cu acesta. Astfel, ea se iubește acum cu Tiberiu Argint, un tânăr înstărit, manager la o companie daneză de lux care produce și proiectează telefoane, televizoare și aparate audio. Relația lor este acum una asumată și se afișează tot mai mult împreună, deși la început se ascundeau de ochii lumii.

Sora lui Tiberiu este Sonia Argint, celebra prezentatoare a emisiunii ”Vreau să fiu sănătos”, de la TVR 1, unde abordează cele mai interesante subiecte din domeniul sănătății, alimentației sănătoase sau al vieții de mămică încă din luna aprilie a anului 2013. Ea este și moderatoarea emisiunii de limba germană a aceluiași post de televiziune. În 2004 şi 2005 a fost una dintre prezentatoarele Festivalului Internaţional de Muzică ”Cerbul de Aur”.

Sonia are 38 de ani și este una dintre cele mai plăcute și energice prezențe din spațiul monden. Întotdeauna a fost o persoană rezervată în ceea ce priveșe viața ei personală și nu a expus-o publicului. Ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Horațiu Ionescu de peste 15 ani, iar în 2004 au pășit în fața altarului. Ei au împreună și doi copii.

Sonia și Andreea Bălan se înțeleg foarte bine. Se pare că Andreea ar merge tot mai des acasă la Tiberiu și ar petrece timp cu familia acestuia. La o postare recentă, Sonia Argint i-a transmis mai multe inimioare printr-un comentariu.

În schimb, ea nu l-ar fi prezentat pe noul iubit familiei sale, tatăl ei confirmând acest lucru, dar și ea, atunci când a spus că nu va aduce niciun alt bărbat curând în compania fiicelor ei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top