Connect with us

TV

Cine va prezenta Acces Direct după ce Simona Gherghe a anunțat că pleacă

Surpriză de proporții la Acces Direct: emisiunea va avea un nou prezentator începând cu această toamnă.

Cine va prezenta Acces Direct după ce Simona Gherghe a anunțat că pleacă

Una dintre cele mai iubite emisiuni de după amiază revine pe micile ecrane din această toamnă. Sezonul nou aduce o mulțime de schimbări, dintre acestea cea mai importantă fiind plecarea Simonei Gherghe.

Citește și: Andreea Raicu RUPE tacerea! De ce toti barbatii au parasit-o la viata ei. Boala pe care vedeta o avea

Deși presa susținea vehement că aceasta s-ar transfera de la Antena 1 la Kanal D, Simona Gherghe a anunțat că rămâne la Antena 1, dar cu alte proiecte. Simona spune că decizia i-a aparținut în totalitate și că acum cu noul său rol de mămică, s-a hotărât să facă o schimbare și în plan profesional.

Citește și: Simona Gherghe pleacă de la Acces Direct, dar nu la Kanal D

Simona Gherghe nu a precizat dacă în ce fel de proiecte va fi implicată sau de când revine pe micul ecran, ce e clar este că rămâne în familia Antena 1.

S-a decis deja cine va fi noul prezentator al emisiunii de la Antena 1. Este vorba despre iubita prezentatoare Mirela Vaida, care a lipsit în ultimul timp de pe micile ecrane, dedicându-se creșterii celor trei copii si săi.

Mirela Vaida va prezenta Acces Direct din toamna

Citește și: Claudia Pătrășcanu: „ Renunț la viața falsă! Soțul și-a vândut sufletul pentru nimic!”

Dupã o perioadã în care şi-a dedicat timpul familiei sale, Mirela Vaida revine în sfârșit la TV, la cârma emisiunii Acces Direct. „Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregãtitã şi îmi doream de ceva timp sã mã întorc la viaţa profesionalã, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã!”, a declarat îndrãgita prezentatoare.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top