Connect with us
Concurente noi în emisiunea Mireasa. Fetele din casă sunt geloase

TV

Concurente noi în emisiunea Mireasa. Fetele din casă sunt geloase

Este stres mare pentru concurenții din emisiunea Mireasa. Două fete noi urmează să intre în casă, iar asta a stârnit deja gelozii în rândul concurentelor actuale. Singurii încântați de vestea pe care le-a dat-o Simona Gherghe sunt băieții, care au schimbat deja câteva impresii cu cele două fete. Ei au vorbit cu ele doar pe WhatsApp, unde nu le-au văzut, ceea ce i-a făcut și mai curioși.

Concurente noi în casa Mireasa

Două concurente noi vor intra în emisiunea Mireasa, prezentată de către Simona Gherghe, și difuzată de postul de televiziune, Antena 1. Este vorba despre Ionela și Nicole, care au strânit deja invidii în rândul concurentelor din casă.

Cea mai afectată a părut Mădălina, cea care are o relație cu Radu, fiul doamnei Ana. Ea a admis că este geloasă la gândul că iubitul ei ar putea să fie interesat mai mult decât e cazul, de venirea noilor concurente.

De altfel, băieții din casa Mireasa au discutat deja cu fetele noi. Nu le-au putut vedea, dar au aflat ce își doresc ele de la un viitor posibil iubit.

Simona Gherghe a anunțat că fetele vor intra curând în casa Mireasa, însă nu a spus dacă vor merge în casa băieților, sau în casa fetelor și a mamelor.

Acuzații de falsitate la adresa unui cuplu

Au apărut primele acuzații de falsitate la adresa unui cuplu. De fapt este vorba despre singurul cuplu din casa Mireasa. Acesta este format din Mădălina și Radu, care este fiul doamnei Mia.

Cei doi sunt acuzați că au început relația de dragul emisiunii și cu gândul la marele premiul. Acuzațiile vin din partea lui David, băiatul doamnei Mia. El a susținut, în emisiunea de miercuri, 7 octombrie, că Radu a plăcut-o de la început pe Ștefania și că opțiunea Mădălina a venit ulterior.

Deși Mădălina a văzut imaginile în care Radu apare la întâlnire cu Ștefania, îi face declarații și îi spune că e cea mai frumoasă fată din casă, ea nu a părut deranjată.

Mai mult, i-a spus lui David să își vadă de treaba lui. Rămâne de văzut ce se va întâmpla odată cu venirea noilor concurente, și dacă le va afecta cumva relația.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top