Connect with us
Costi Ioniță de la Survivor i-a șocat pe Faimoși cu metoda lui de meditație

TV

Costi Ioniță de la Survivor i-a șocat pe Faimoși cu metoda lui de meditație

Costi Ioniță este una dintre vedetele care participă la Survivor România – sezonul 2. Producătorul muzical s-a remarcat în competiție, dar nu prin abilitățile sale sportive, ci prin felul libertin de a gândi și de a se comporta. Cireașa de pe tort este programul de meditație a lui Costi Ioniță, de 12 ore, de la care nu se abate și care a șocat colegii de competiție. Costi este unul dintre cei doi Faimoși propuși spre eliminare.

Costi Ioniță meditează la Survivor

Costi Ioniță i-a șocat pe colegii de competiție, în special pe faimoase, cu metoda lui de meditație. Producătorul muzical obișnuiește să se dezbrace complet și să stea în poziție de yoga pentru a-și relaxa mintea și corpul, spune el. Evident a se întâmplă în tabăra Faimoșilor, unde sunt toți concurenții. Deși se retrage față de grup când meditează, Costi a fost zărit de către ceilalți concurenți. Dacă unii nu au comentat deloc și s-au prefăcut că nu observă, alții au fost șocați.

„Pe mine Costi mă uimește, frate, cum poți, în fiecare zi, la prima oră a dimineții, să te dezbraci complet, să te pui în cap, să-ți atârne toate chestiile… invers. În prima zi când am ajuns aici, era Costi complet dezbracat și a trecut Alexandra pe lângă el. Chiar eram curioasă dacă se uite la el și ce reacție are. Ea a trecut de parcă nici nu era acolo. Nici nu s-a uitat. Să stai 12 ore pe plajă să meditezi, mi se pare incredibil, să nu vorbești cu nimeni”, a spus Simona Hapciuc.

Pe de altă parte, Cosmin Stanciu, tot din echipa Faimoșilor a spus că i se pare amuzant că producătorul muzical stă dezbrăcat în fața fetelor din concurs și că l-a șocat atitudinea lui.

Costi Ioniță de la Survivor i-a șocat pe Faimoși cu metoda lui de meditație

Costi Ioniță este propus spre eliminare. Vedeta are șanse mari să părăsească concursul în ediția de duminică, 24 ianuarie 2021. Costi a intrat în vizorul concurenților din momentul în care a declarat că el nu este atașat de concurs, sau de colegii lui și că pur și simplu merge cu valul. Evident, la nominalizări a contat și faptul că el nu a adus decât două puncte echipei.

În seara aceasta, de la ora 20.00, Kanal D transmite o nouă emisiune din sezonul 2 Survivor România 2021. Sunt propuși spre eliminare: Roxana Nemeș și Costi Ioniță. Spre deosebire de cel din urmă, Roxana a spus că își dorește să rămână în concurs și să-și depășească limitele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top