Connect with us
Cum se simte Vulpița după ce a fost depistată pozitiv la testul Covid-19

TV

Cum se simte Vulpița după ce a fost depistată pozitiv la testul Covid-19

Veronica Vulpița și soțul ei Viorel Stegaru au fost depistați pozitivi la testul Covid-19. Cei doi au intrat imediat în carantină și au respectat toate procedurile, deși nu aveau niciun simptom. Toată lumea se întreabă acum care este situația și cum se simt cei doi, așa că Veronica a avut un mesaj pentru toți fanii care sunt preocupați de starea ei de sănătate.

Cum se simte Vulpița după ce a fost depistată pozitiv la testul Covid-19

În urmă cu doar două zile a fost panică în platoul Acces Direct dupp ce s-a descoperit că Veronica, recent venită de la Băgești, dar și soțul ei Viorel au coronavirus. Toată echipa s-a testat și Mirela Vaida a confirmat în direct că nimeni nu a mai ieșit pozitiv la testul Covid-19. Cu toate acestea toate persoanele care au avut contact direct cu cei doi soți din Vaslui sunt acum în izolare la domiciliu.

„Am mers la testare. S-a efectuat cred că peste 12 teste. În redacția noastră absolut toată lumea s-a testat. Cei care au intrat în contact direct cu Veronica și Viorel sunt acum în izolare. Ne gândim la ei și sper din tot sufletul să treacă cu bine peste această perioadă și să nu se întâmple ceva mai grav. Eu tremuram până acasă, nu puteam să conduc. Imaginați-vă cum am ajuns la copii, nu am stat lângă ei”, a dezvăluit Mirela Vaida.

Între timp Veronica și Viorel și-au făcut bagajele pentru spital, dar nu au uitat să lase un mesaj pentru toți fanii care sunt preocupați de starea lor. Se pare că cei doi se simt foarte bine și momentan nu prezintă simptome specifice infecției cu virusul SARS COV 2. La început Viorel chiar a fost sceptic și nu a crezut în acest diagnostic, după spusele Mirelei Vaida, însă se pare că acum bărbatul ia în considerare toate recomandările medicilor.

„Mulțumesc pentru mesaje! Sunt bine. Nu mă simt rău acum. Viorel e și el bine. Suntem în carantină și acum, în câteva ore, 10, 6 ore, o să vină o mașină să ne ducem să facem niște analizare mai amănunțite. Și îmi pun și eu câteva schimburi în geantă, ca să am cu ce să mă schimb acolo. Tot ce trebuie într-un spital, pentru 3 zile cât vom sta acolo. Mi-am pregătit pijamale, tot ce îmi trebuie să mă duc la spital.

Mă simt foarte bine. Cred că atunci (n.r. s-a infectat cu COVID-19) când am fost plecată la mine în Blăgești. Nu renunț deloc la muzică. Tot înainte vreau să merg cu melodiile, am planuri mari”, a dezvăluit Vulpița.

 

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top