Connect with us
Emily Burghelea, reacție dură privind infectările de la Antena 1: "Are mult mai multă lume de acolo coronavirus."

Vedete

Emily Burghelea, reacție dură privind infectările de la Antena 1: „Are mult mai multă lume de acolo coronavirus.”

Vulpița susținea că a renunțat definitiv la viața de vedetă, dar și la Viorel. Decisese să se mute din nou la Blăgești, alături de familia sa și să uite complet de București. Cu toate acestea, Vulpița s-a întors la București și a acuzat probleme de sănătate, despre care chiar Viorel a vorbit, explicând că tânăra se simte mai bine. O zi mai târziu, aceștia au fost testați pozitiv de coronavirus și se pare că rezultatul a fost pozitiv. Despre situația care a început să se complice a vorbit și Emily Burghelea, fost asistentă TV de la Acces Direct, susținând că mai multe persoane de acolo ar avea coronavirus.

Emily Burghelea, reacție dură privind infectările de la Antena 1: „Are mult mai multă lume de acolo coronavirus.”

Emisiunea Acces Direct nu a fost difuzată joi, 23 iulie, ci telespectatorii au putut urmări o ediție de weekend, din cauza faptului că Vulpița și Viorel, invitații permanenți ai emisiunii, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, precum și un reporter și a avut loc o acțiune de dezinfecție în platou și în redacție. Despre această situație a vorbit Mirela Vaida, care a confirmat zvonurile și a  explicat că ea nu a contractat virusul și că situația este sub control.

La aflarea veștii, Emily Burghelea a făcut un live pe Instagram în cadrul căruia a avut o reacție dură în ceea ce privește echipa de la Antena 1, pe care a decis să o părăsească din cauza faptului că acolo s-ar petrece lucruri grave. Fosta asistentă TV este de părere că mulți mai mulți oameni din echipă au coronavirus, nu decât trei. Ea a precizat că nu mai urmărește emisiunea, deoarece nu îi face plăcere, având în vedere că experiența nu s-a terminat prea bine, Emiliana chiar fiind dată în judecată de postul TV.

„Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo coronavirus, din moment ce chiar au luat măsuri și au închis emisiunea, adică astăzi s-a difuzat o emisiune înregistrată am auzit. Eu una, personal, nu mai urmăresc Acces Direct, pentru că, vă dați seama, nu este cel mai plăcut lucru pe care pot să-l fac.”, a spus Emily Burghelea de la Acces Direct.

Vulpița s-a întors la București și a acuzat probleme de sănătate. Conform unor surse din televiziunea cu care Vulpița colaborează, aceasta a avut febră și vărsături, la puțin timp după ce a venit de la Blăgești, iar Viorel a avut și el simptome specifice coronavirusului.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top