Cuvinte grele în direct la Antena 3. Cu cine s-a certat Dana Grecu

21.11.2016
Cuvinte grele în direct la Antena 3. Cu cine s-a certat Dana Grecu

Dana Grecu nu și-a mai putut stăpâni nervii și s-a certat cu un important lider PNL. Acesta era invitatul ei la emisiunea „La ordinea zilei”, pe care o moderează împreună cu Radu Tudor.

Dana Grecu și liderul PNL Ionuț Stroe și-au adresat vorbe grele, în direct. „E de o nesimțire cum nu am mai văzut. Să spuneți râzând că veți tăia salariile si pensiile, eu nu am mai pomenit așa ceva. Numai un om lipsit de bun simț poate da o astfel de replică în spațiul public. E o vrăjeală ieftină.

„Sunteți lipsit de bun simț”

Milioane de oameni au rămas fără 25% din salariu din cauza colegilor dumneavoastră. Nu spuneți râzând că venim să tăiem pensii și salarii. Ironiile ieftine mă scot din minți. Sunteți lipsit de bun simț să aveți o asemenea reacție. Ironiile ieftine păstrați-le pentru debaraua dumneavoastră. Eu știu ce drame au fost, s-au sinucis oameni din cauza tăierilor salariilor cu 25%. Sunteți duplicitar”, i-a reclamat Dana Grecu, scrie știripesurse.ro.

CITEȘTE ȘI: Alegeri parlamentare: Alina Gorghiu spune că singurul adversar al PNL este PSD

Ionuț Stroe nu s-a abținut și i-a răspuns imediat: „Ar trebui să vă verificati limbajul. Lipsa de bun simț e în altă parte. Păstrați în altă parte ceea ce spuneți.”