Connect with us
Detalii neștiute despre viața Simonei Hapciuc. Merge la psiholog și își crește singură copilul

TV

Detalii neștiute despre viața Simonei Hapciuc. Merge la psiholog și își crește singură copilul

Simona Hapciuc este una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor. Faimoasa este cunoscută dintr-un serial în care a participat și mai multe piese de teatru, însă puțini știu cine este cu adevărat. Două dintre prietenele ei au venit la Teo Show pentru a oferi mai multe detalii despre concurenta de la Suvivor, reușind să scoată la iveală cele mai sensibile, dar și cele mai puternice aspecte ale acesteia.

Simona Hapciuc are un trecut dureros

Prietenele Simonei Hapciuc au venit la Teo Show pentru a vorbi despre Faimoasa care, în ultima vreme, a primit multe critici. Totuși, fetele au spus că au mare încredere în ea, având în vedere că a avut o viață plină de greutăți, care, într-un fel, au pregătit-o pentru experiența Survivor.

Deși pare arțăgoasă, prietenele spun că este o femeie foarte sensibilă, care a avut nevoie și de ajutorul specialistului pentru a se vindeca de traumele din trecut, de părăsirea părinților, pierderea bunicilor și pentru a putea să continue să lupte.

„Nu-mi fac griji pentru simona, sunt absolut convinsă că se descurcă în orice condiții. Gândindu-mă și la trecutul ei, face față oricărei probleme. Merge la psiholog, îți tratează problemele. Psihologul a ajutat-o să se pregătească pentru competiție. La sală se pregătește fizic, cu psihologul psihic.”, a declarat prietena Simonei.

Prietenele care o cunosc cel mai bine pe Simona spun despre ea că este și tăioasă, dar și extrem de sensibilă, mai ales când vine vorba de copilul ei. Fiind o femeie singură, trebuie să demonstreze mereu că este puternică și că nimic nu o poate doborî, deși nu întotdeauna îi este ușor să facă față greutăților.

Deși se ceartă cu cei din competiție și crede că bărbații sunt misogini, așa cum a declarat în ediția de joi, prietena ei susține că se va înmuia atunci când va primi recunoaștere și validare din partea acestora, atunci când va simți că au o atitudine bună față de ea.

„Simona e un om foarte bun și emaptic. Este tăioasă, dar foarte caldă. Asta vine putin și din faptul ce este mămică. Când este singură și trebuie să lupte pentru ce crede ea, taie! Are nevoie de validare exterioară. Când va simți recunoaștere din partea bărbaților, va lăsa și ea garda mai jos.”, a adăugat prietena Simonei Hapciuc.

Simona Hapciuc este o mamă singură

Simona Hapciuc este o mamă singură, acesta fiind încă un motiv pentru care „zâmbește rar” „și-a construit un scut în jurul ei”, așa cum susțin prietenele. Cel cu care are copilul nu l-a recunoscut pe micuț și nu i-a oferit acestuia dreptul de a avea o familie normală, de a-și cunoaște tatăl.

Când a aflat că Simona este însărcinată, a decis să o părăsească, pe motiv că nu-și poate asuma această responsabilitate. De atunci, Faimoasa a decis să nu îl caute, ci să lupte pentru copilul ei în fiecare zi. Participarea ei la Survivor i se datorează micuțului, pentru că tot ce face ea, face pentru el și pentru a-i oferi tot ce își dorește, dar și pentru a demonstra că este o luptătoare și nimic nu o poate doborî, deși a avut o viață grea.

‘Am un copil, el este motivul principal pentru care arătat atât de bine, dar în fiecare zi fac și șase ore de sport. Am și o dietă super strictă

Sunt mamă singură, dar sunt mândră de asta. Tatăl a decis să se retragă spunând că el nu este pregătit să se implice în creșterea copilului. A fost decizia lui să plece la o săptămână după ce am aflat că sunt însărcinată. El a decis să dispară, eu am decis să nu îl caut’, a povestit Simona la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top