TV

Doliu în lumea muzicii. Un fost concurent de la Românii au talent s-a sinucis

În urmă cu doi ani, urca pe scena de la Românii au talent trupa „7 klase”. Printre cei 7 membri ai trupei se număra și Cătălin Caragea, un tânăr care avea la acea vreme 20 de ani. După doi ani de la apariția sa în fața publicului, acesta a decis să-și pună capăt zilelor, lăsând în urma lui multă durere. Decizia sa i-a zdruncinat pe cei apropiați și pe membrii familiei, dar și pe ceilalți care îl cunoșteau de la televizor.

Doliu în lumea muzicii. Un fost concurent de la Românii au talent s-a sinucis

În luna martie, o rudă a sesizat autoritățile, atunci când a venit să verifice ce se întâmplă.Tânărul nu mai răspunsese de ceva timp la telefon. Polițiștii din Chișinău au declarat sinuciderea tânărului. Acesta a fost găsit ștrangulat în apartamentul său, unde locuia singur. Nu au fost găsite alte urme de violență.

Se pare că băiatul suferea de ceva timp de o depresie severă. Aceasta se declanșase din cauza părinților săi, care au divorțat și au plecat în străinătate. Drept urmare, Cătălin a crescut mai mult singur, ceea ce a determinat boala care l-a determinat să se sinucidă. Nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și motiveze gestul.

Cătălin a fost înmormântat în satul Malcoci, unde locuia bunicul său. Din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse, părinții săi nu s-au putut întoarce în țară. Astfel, nu și-au putut conduce copilul pe ultimul drum.

Tatăl tânărului a postat un mesaj tulburător pe o rețea de socializare. El și-a transmis durerea imensă provocată de pierderea „feciorașului” său, așa cum l-a alintat pe Cătălin.

“Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme și a lăsat în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule!”, a scris tatăl lui Cătălin Caragea.

 

Vezi comentarii

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More