Connect with us
Dovada că Viorel o agresează pe Vulpița. Ce a făcut azi în emisiune

TV

Dovada că Viorel o agresează pe Vulpița. Ce a făcut azi în emisiune

Zvonurile că Viorel Stegaru o bate pe Vulpița au revoltat foarte multe persoane care urmăresc cu interes emisiunea de la Antena 1. Când Emily Burghelea a făcut dezvăluirile bombă, Mirela Vaida a contrazis-o și nu a recunoscut nici în ruptul capului că Viorel Stegaru ar fi în stare de așa ceva. Iată că totuși cele spuse de asistena tv încep să se adeverească.

Dovada că Viorel o agresează pe Vulpița. Ce a făcut azi în emisiune

În emisiunea de astăzi Viorel ridică mâna la Vulpița și aproape că aruncă cu telefonul după ea, însă este oprit de Mirela Vaida care îl amenință că îl va scoate afară din platou.

Viorel și-a ieșit din minți astăzi când a văzut că Rafaelo i-a făcut cadou Vulpiței o mașină. Veronica și Rafaelo s-au apropiat foarte mult în utlima perioadă, mai ales după ce au scos hit-ul Sushi Maki, care a ajuns în toate topurile. Așadar, cântăreațul a decis să facă un gest deosebit pentru partenera sa de scenă și i-a dăruit o mașină! Și-a vândut celebrul automobil Mustang și a cumpărat o altă mașina pe care i-a dăruit-o Vulpiței din Blăgești. Veronica trebuie acum să obțină permis de conducere pentru a putea să se bucure de cadoul primit de la Rafaelo.

Scandalul a început însă când Vulpița s-a l-a numit biciclist, în glumă, pe soțul ei. Atunci Viorel nu a mai rezistat și a avut o ieșire necontrolată. Acesta a ridicat mâna și a vrut să arunce cu telefonul după Veronica, moment în care Mirela Vaida s-a enervat și a vrut să îl scoată afară din platou.

Dacă Viorel s-a pierdut cu firea chiar și în timp ce filma în direct, este lense de înțeles că atunci când este acasă, doar el cu Vulpița, nu mai are control deloc. Așadar este foarte probabil ca toate acuzațiile aduse de Emily burghelea să fie de fapt adevărate și Mirela Vaida să ascundă agresiunile vasulianului de dragul ratingului.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top