Vecinii din Blăgești confirmă acuzațiile lui Emily: „Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca!”

21.06.2020
Vecinii din Blăgești confirmă acuzațiile lui Emily: „Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca!”

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că se petrec lucruri dure în ceea ce privește personajul Vulpița. Cu toate acestea, spusele ei au fost contestate de Mirela Vaida, însă vecinii lui Viorel și ai Vulpiței confirmă acuzațiile fostei asistente TV. Aceștia susțin că Viorel a fost dintotdeauna agresiv cu soția lui și toți sătenii cunosc situația lor.

Vecinii din Blăgești confirmă acuzațiile lui Emily: „Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca!”

Se pare că unele dovezi susțin acuzațiile fostei asistente TV, care susține că Vulpița este agresată de Viorel, iar Antena 1 ar ascunde aceste aspecte de dragul ratingului. Vecinii celor doi susțin că ei sunt cei mai săraci oameni din sat și că aceste conflicte ar fi existat dintotdeauna. Se pare că Viorel o bătea mai mereu pe Veronica, ea fiind nevoită, în plină vară, să poarte haine lungi pentru a acoperi urmele agresiunilor. În plus, socrii fetei asistau la aceste episoade și nu interveneau, din contră, se bucurau pentru tratamentul pe care i-l aplica fiul lor Veronicăi.

„A bătut-o de multe ori, o fi greșit și ea și l-a înșelat, dar cred că a plecat cu alți bărbați tocmai pentru a scăpa de violențele lui. Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât. Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. Vecinii știau, au auzit de multe ori scandal la ei în casa. Nici părinții lui Viorel nu o au la suflet, nu au sărit niciodată în apărarea ei.”, a spus vecina celor doi soți.

Vecina a mărturisit că empatizează cu spusele lui Emily și atunci când a auzit-o pe aceasta, și-a amintit de neplăcutele episoade în care Vulpița fost victima brutalității lui Viorel, despre care toată lumea din sat vorbește. Ea crede că tânăra se complace în această situație și acceptă bătaia și jignirile pentru că nu este suficient de matură și trecută prin viață și nu știe cum ar trebui să se comporte cu adevărat un bărbat cu o femeie.