Connect with us
Mariana de la Exatlon a vorbit despre motivele care au făcut-o să abandoneze cursa din Franța. Totul are legătură cu Republica Dominicană.

TV

Drama concurentelor de la Exatlon! De ce a abandonat Mariana cursa din Franța

După ce a fost eliminată de la Exatlon, Mariana a decis să participele la una dintre cele mai dificile curse din lume. Din păcate pentru fosta concurentă a echipei Războinicilor, visul de a termina cursa s-a terminat după numai câteva ore.

Mariana a explicat ce i s-a întâmplat și de ce nu a reușit să ducă la capăt cursa. Totul are legătură cu perioada în care a stat în Republica Dominicană.

“Pot spune că am avut o alergare în grafic până la 6 ore. După 6 ore începusem să am dureri abdominale ca și când mi-ar veni menstruația ( am uitat să vă spun exact PIEDICA ACESTUI CONCURS DE CE NU AM TERMINAT).

Când am plecat în Republica Dominicană pe 3 Ianuarie, ne-au avertizat doctorii că nu o să mai avem menstruație acolo din cauza climei și a lipsei de mâncare și să nu ne speriem.

Așa că în cursa de 24h, după 6 ore am mers cu durerile alea și cu multe vărsături și diaree, dar astea au trecut că mi-a dat Ben (n.r. persoana care a plecat din România pentru a o sprijini pe Mariana în competiție) medicamente.

Dar am rămas cu durerile de burtă groaznice. Pot spune că am mai făcut până la 10.58 diferența de km până la 110 km. În acel moment, Ben a decis să mă opresc, să nu mi se întâmple ceva, spunând că sănătatea e mai importantă.

Mariana a fost nevoită să se oprească și să doarmă pe marginea străzii

Ba chiar eu voiam să continui până la 10 a 2-a zi și el a zis nu, că mi se vor bloca mușchii, și chiar mi-a rupt si numărul, explicându-mi cum stă mersul. Am plecat pe jos, cu bagaj cu tot. Că acolo nu circulă noaptea taxiurile. Ne-am oprit pe o margine a străzii, chiar am ațipit acolo lângă bagaj la 2 noaptea”, a spus Mariana pentru wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Intrigi amoroase la Exatlon! Dezvăluirea care surprinde: “E disperată după el!”
Exatlon 10 aprilie. A reînceput cearta între Faimoși și Războinicii. Fanii au luat foc când au văzut imaginile
Alina a fost eliminată de la “Exatlon”! Peste două milioane de români au urmărit momentul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top