Connect with us

TV

Eliminare șocantă la Survivor! Sindy părăsește competiția

Survivor devine o competiție din ce în ce mai dificilă. Au rămas în joc cei mai buni și probele sunt tot mai grele. Și săptămâna aceasta a avut loc o eliminare extrem de șocantă, după ce alți doi concurenți au ieșit favoriți. Sindy este cea care pleacă în curând acasă, după două luni de la debutul ei în competiția Survivor.

Sindy pleacă de la Survivor

Sindy a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor, dar și printre cei mai buni participanți ai acestui concurs. După ce Maria, Albert și Andrei au ieșit favoriții publicului în această săptămână la Survivor, Sindy, Sorin și Marius au intrat automat în cursa pentru eliminare. Sindy a fost cea care a primit cele mai puține voturi din partea publicului, motiv pentru care urmează să plece cât de curând în țară.

Războinicii s-au bucurat mult după marea victorie, dar seara nu s-a terminat deloc bine pentru echipa albastră, după ce au aflat că Sindy pleacă acasă. După ce alți doi colegi s-au salvat, ea a primit vestea dură a serii.

Sindy a mărturisit nu știe exact ce simte în acest moment, dar cert este că se bucură că merge acasă, la familie. Ea a declarat că este mândră de tot ce a reușit până acum în competiție și că speră ca marele câștigător să fie unul din echipa Războinicilor.

Cât a stat la Survivor, ea a realizat că familia este cea mai importantă și că nu ar putea să stea prea mult fără cei de acasă, deci elimină complet posibilitatea de a se muta în alt oraș. Ea a mai declarat că a presimțit parcă momentul eliminării, dar și cei dragi, care i-ar fi transmis acest vibe când a vorbit cu ei pe video.

„Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor. Nu sunt fericită, nu sunt tristă, n-am absolut nicio problemă. Sper ca câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Ce să mai spun, mi-a plăcut, a fost frumos, mă duc acasă la ai mei, mă așteaptă.

Am primit acel video, mi-au spus că mă așteaptă, cred că au avut și ei o presimțire, pentru că telepatia noastră e foarte puternică. Familia e foarte importantă pentru mine. Aici am realizat că nu aș putea să mă mut nici măcar din oraș”, a spus Sindy, care și-a luat rămas bun de la colegii tăi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top