Finala Exatlon: Ce spun fanii ambelor echipe despre finalişti

16.12.2018
Finala Exatlon: Ce spun fanii ambelor echipe despre finalişti

Finala Exatlon se dispută doar între concurenţi din echipa Războinicilor. Ultimii doi Faimoşi, Mădălina Predoi şi Cristi Pulhac, au fost eliminaţi în semifinala de sâmbătă.

Iulian Pîtea a fost primul care şi-a asigurat calificarea în finala băieţilor, apoi Alin Andronic, deşi accidentat, nu a avut mari emoţii în duelul cu dinamovistul Cristian Pulhac.

De cealaltă parte, Corina a fost prima care s-a calificat în finala fetelor, apoi la duel, Beatrice a învins-o clar pe Mădălina, profitând şi de faptul că aceasta a căzut psihic.

Aşadar, finala sezonului 2 din Exatlon, care se dispută duminică seara,  va fi una albastră.

Atât fanii Războinicilor cât şi cei ai Faimoşilor consideră că toţi cei patru meritau să fie în finală.

Finala Exatlon: Ce spun fanii despre finalişti

Pe pagina oficială a emisiunii, au apărut mai multe mesaje de felicitare pentru cei în albastru:

Careul de Ași, cei 4 mușchetari, D’Artagnan (Iulian), Athos (Betty), Porthos (Alin), Aramis (Coco) care au aplicat perfect celebrul dicton „Toți pentru unul, unul pentru toți”.

Culmea e că în istorie Mușchetarii purtau tot cam albastru, iar adversarii lor, soldații cardinalului, purtau mult roșu și tot așa erau mereu învinși. Bravo Războinici.

Deși am fost fan faimoși, felicit pe cei de la războinici. Bravo lor, au fost peste faimoși sezonul ăsta! O fata precum Corina care n-a făcut nici un sport și o fata ca Beti, care nu știa sa inoate. Bravo! De Iulian și Alin ce sa mai zic au fost cei mai buni de la început!

Felicitari Razbonicilor! Ce frumos pentru voi! Albastru e culoarea cerului şi cineva acolo sus vă iubeşte! Baftă multă Razbonicilor să fiți fericiți.

De asemenea, Cristi Pulhac, ultimul Faimos care rămăsese în concurs, a primit felicitări din partea fainilor Războinicilor:

Felicitări Cristian Pulhac ! Pe tot parcursul competiție Exatlon ai arătat că esti un sportiv foarte bun,sociabil şi bine educat de te am admirat şi noi fani Războinicilor ! Succes in viață !

Sunt Fan războinicii, dar nu pot sa nu al felicit pe domnu Cristi Pulhac, un om cu mare caracter de nota 10 bravooo !!

Citeşte şi: Cine vor fanii să câştige!

Citeşte şi: Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul de la Exatlon care a impresionat-o