George Burcea luat cu salvarea de la Ferma. Medicii dau un verdict crunt, a plecat din show

27.10.2020

George Burcea a fost luat cu salvarea de la Ferma, reality show-ul de la Pro TV, acesta acuza dureri grave de cap și a fost nevoit să decidă dacă rămâne în show sau îi lasă locul Vivianei Sposub, iubita sa. Pus să aleagă dacă cedează locul său, George nu a ezistat și spune că dacă trei medici i-au spus că trebuie să nu mai facă efort, atunci decizia este clară.

George a plecat de la Ferma din motive medicale și i-a lăsat locul Vivianei

George Burcea a plecat din Fermă după ce medicii i-au dat un verdict crunt, nu mai are voie să facă deloc efort în perioada următoare, deoarece s-a accidentat grav în reality show și atunci a ales ca iubita sa, Viviana Sposub să se întoarcă în Fermă după ce a pierdut duelul cu Ana Maria Abei.

Citește și: Ambulanța a venit la Pro TV în direct, a fost scos din emisiune pe targă

Fiind plecat la spital, George nu știa nimic de ce s-a întâmplat, iar Mihaela Rădulescu i-a prezentat un filmuleț  în care l-a pus la curent cât a lipsit din Fermă.

Lacrimile i-au nepădit obrazul imediat ce a flat că Viviana a fost eliminată și că n-a apuca să-și ia rămas bun de la ea.

George Burcea distrus la aflarea vestii ca Viviana ar fi trebuit sa plece din reality show
George Burcea distrus la aflarea vestii ca Viviana ar fi trebuit sa plece din reality show

Burcea și-a motivat plecarea și spune că vrea ca iubita sa să lupte pentru ea, nu pentru el. Acesta își doreste să se facă bine, pentru a putea avea grijă de cei doi copiii ai săi, dar și de noua sa familie formată cu co-prezentatoarea de la Vorbește Lumea.

Articolul continua dupa publicitate

Concursul este tot mai strâns, iar tensiunile ating cote maxime. Gabi Toader continuă să facă scandal, iar toți ceilalți participanți știu că jocurile spre finală sunt tot mai bine stabilite și fiecare se băniește pentru o strategie bine pusă pentru a ajunge în marea finală, unde premiul este de 50.000 de euro pentru câștigător.