Connect with us
Golden Buzz 27 martie 2020 „Esti noastră Nadia Comăneci”

TV

Duo Maintenant Golden Buzz 27 martie 2020 „Esti noastră Nadia Comăneci”

Astăzi se acordă ultimul Golden Buzz la Românii au talent, ediția de vineri, 27 martie 2020. Butonul auriu îl va primi o gimnastă comparată de Andra cu Nadia Comăneci. Duo Maintenant pleacă acasă cu butonul auriu.

Duo Maintenant Golden Buzz la Românii au talent 27 martie

Golden Buzz Romanii au talent 27 martie

Golden Buzz Romanii au talent 27 martie

O concurentă alături de colegul său primește ultimul Golden Buzz din sezonul 10 al emisiunii Românii au talent. Vă reamintim că regulamentul a fost schimbat și că fiecare jurat are dreptul la două butoane de aurii per sezon.

Trupa Duo Maintenant au facut un numar de gimnastică acrobatică. Numele celor doi concurenți sunt Ludivine Furnon , care a fost atrenată de Nadia Comăneci, iar el este Nicolas Besnard soțul concurentei. Cei doi s-au prezentat și la Americas Got Talent.

La fel și prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș pot acorda două golden buzz-uri.

În ediția de vineri a fost și un moment emoționant Amanda Stan a venit din Canada pentru a-i aduce un tribut Emei Neagu, concurenta de 15 ani care în sezonul nouă a fost recompensată cu butonul auriu.

Video Golden Buzz 27 martie 

Comunicatul Pro TV

Vineri seara, Mihai Petre a dat cel de-al nouălea Golden Buzz al sezonului cu numărul 10 ”Românii au talent” unui cuplu de dansatori: ”Un singur lucru mai e de spus despre cuplul perfect”.

Vineri seara, trupa Duo MainTenanT, formată din artiștii francezi Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, a lăsat cu gura căscată atât juriul cât și publicului, într-un număr de dans acrobatic aproape divin.

”Dacă perfecțiunea există, voi sigur ați întâlnit-o. Și ați aflat secretul”, a spus, la final, Andi, iar Andra a adăugat: ”Voi ați fost un 10 perfect pentru mine”.

Mihai Petre nu a mai avut de spus decât atât: ”Cuplul perfect”, înainte de a apăsa butonul auriu.

În 2010, Duo MainTenanT au participat la France’s Got Talent și au ieșit pe locul 6 overall. Apoi, în 2019, Ludivine și Nicolas au participat și la America’s Got Talent, unde au primit patru DA. Momentul lor este considerat unul dintre cele mai senzuale din istoria emisiunii – edița americană.

Cei doi formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă, și au împreună doi copii, de 1 și 2 ani.

Ludivine este fostă gimnastă și a câștigat prima medalie din istoria gimnasticii Franței la un Campionat Mondial, după ce s-a antrenat cu românii Sergiu și Tatiana Popa și coregrafa, tot româncă, Adriana Pop.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top