Connect with us
Intrigi și controverse la Survivor. Cine a câștigat cursa de duminică

TV

Intrigi și controverse la Survivor. Cine a câștigat cursa de duminică

Suvivor România este una dintre cele mai urmărite competiții ale momentului, dar și una dintre cele mai interesante și complexe, având în vedere probele la care sunt supuși concurenții. Fiecare ediție are farmecul ei și lucrurile devin din ce în ce mai picante, controversele dintre participanți fiind multe. Emisiunea de pe 10 ianuarie a fost plină de surprize și doar o echipă a reușit să câștige lupta.

Ediția Survivor 10 ianuarie, câștigată de Războinici

Ca de fiecare dată, lupta a fost una strânsă și duminică. Faimoșii și Războinicii s-au luptat până la epuizare pentru a câștiga miza pusă în joc, însă doar Războinicii au pus mâna pe recompensa oferită pe 10 ianuarie. Premiul pus în joc în ediţia de seara trecută a fost kit-ul cu unelte.

Fiecare concurent a stat cu inima la gură până la finalul tuturor probelor și a sperat că echipa lui va ieși învingătoare. Ultima luptă de duminică s-a dat între Cătălin Moroşanu şi Lucian Barbu, doi concurenți care promit multe până la finalul competiției și care speră că vor ajunge cât mai departe, având în vedere cât de ambițioși sunt amândoi.

Moroşanu a pierdut mult timp pe traseu, ceea ce l-a costat foarte mult, iar Lucian Barbu a câştigat timp la proba de îndemânare unde trebuia să aranjeze cuburile. Moroșanu a pierdut un punct decisiv pentru echipa lui, semn că oboseala deja a început să-și spună cuvântul în cazul lui. ucian Barbu a adus punctul final Războinicilor, care au câştigat kit-ul cu unelte, care la fi foarte util.

Scorul din această seară de la Survivor România a fost de 5-10 pentru Războinici. Războinicii au reuşit să câştige şi cea de-a doua ediţie, după ce și în prima au demonstrat că au capacități foarte bune și că echipa funcționează foarte bine în această formulă.

Printre certurile și atacurile din cadrul competiției de până acum, cea care a atras atenția a fost cea provocată de cântăreața Alexandra Stan. După un final dramatic în prima ediție, încheiat cu victoria Războinicilor cu 10-9 la o probă de înot și de aruncat la țintă, Alexandra Stan a răbufnit.

Invidioasă pe faptul că ceilalți concurenți au uneltele necesare pentru a realiza un acoperiș, ea a făcut o afirmație care a atras atenția: „Voi sunteți săraci, am zis să aveți un acoperiș deasupra capului”, a spus Alexandra. Unii dintre colegii ei, precum Moroșanu, Costi Ioniță, Culiță Sterp și chiar și Jador, au fost foarte uimiți de cele spuse, ei fiind unii dintre cei care au știu ce e greul înainte de a cunoaște faima.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top