Connect with us
Kanal D a decis. Când este programată finala concursului Survivor 2021

TV

Kanal D a decis. Când este programată finala concursului Survivor 2021

Survivor România 2021 înregistrează audiențe colosale încă de la prima ediție. Este un reality show extrem de îndrăgit în rândul românilor care așteaptă cu sufletul la gură fiecare ediție. Emisiunea este difuzată pe Kanal D, începând de joi și până duminică de la orele 20.00. Când este finala Survivor Românie 2021.

Când este programată finala concursului Survivor România 2021

Survivor – sezonul 2 a debutat pe micile ecrane pe 9 ianuarie 2021 și se va încheia, cel mai probabil, în a doua parte a lunii mai 2021. Nu există încă o dată oficială, dar sunt șanse mari ca emisiunea să dureze între 4 și 5 luni, exact cum s-a întâmplat în primul sezon.

Sezonul 2 al show-ului de aventură Survivor România 2021 este prezentat de către Daniel Pavel. Filmările au loc tot în Republica Dominicană, iar formatul este același.

Sunt două echipe care se luptă pentru marele premiu în valoare de 250.000 de lei. Din echipa Faimoșilor fac parte: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Simona Hapciuc.
Din echipa Războinicilor fac parte: Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina, Musty Camara, Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu.

Până acum, în urma nominalizărilor, au fost eliminați din concurs Amna, Lucian Barbu (din motive medicale), Costi Ioniță și Andreea Moșneagu.

Conflicte în interiorul echipelor de la Survivor

Deși în mod normal se formau tensiuni între cele două tabere, se pare că în acest sezon, cel puțin până acum, conflictele sunt în interiorul echipelor. Nici măcar când câștigă nu par că se înțeleg sau formează o echipă unită.

Asta este valabil și la Războinici și la Faimoși care se ceartă aproape mereu. La Faimoși pare că echipa este împărțită în două – fetele și băieții. Fetele sunt acuzate că sunt prea slabe pe teren, ori că nu dau tot ce pot. Pe de altă parte, există certuri și în tabără, pe motiv că nu reușesc să se gospodărească cu puținul pe care îl au.

La Războinici pare că toată lumea are ceva cu Alin Sălăjean care aduce puncte echipei, dar este foarte vocal și asta deranjează pe mulți. Din această echipă a plecat Lucian Barbu care s-a accident grav la genunchi, și Andreea Moșneagu pe care colegii ei au nominalizat-o să plece acasă.

Joi, 7 februarie 2021, are loc o nouă ediție a reality show-ului Survivor România 2021, de la ora 20.00. Huff.ro vă prezintă în timp real, cele mai importante informații cu privire la evoluția concurenților.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top