Connect with us
Live Stream Online Survivor duminică 24 ianuarie 2021 live video. Cine părăsește astăzi concursul

TV

Live Stream Online Survivor duminică 24 ianuarie 2021 live video. Costi Ioniță părăsește competiția

Survivor România 24 ianuarie 2021 poate fi urmărit și live stream online și live video pe mai multe platforme, în funcție de ce abonament aveți. Există acces gratuit la platformele online care difuzează Kanal D live pe internet. Cel mai iubit reality show din România, filmat în Republica Dominicană și prezentat de către Daniel Pavel poate fi urmărit live video pe următoarele platforme.

Duminica 24 ianuarie, părăsește competiția Survivor România Costi Ioniță

Concurentul cel mai bine plasat al acestei ediții este Zannidache.

În foarte scurt timp aflăm dacă pleacă acasă Costi Ioniță sau Roxana Nemeș.

UPDATE: FAIMOȘII au câștigat proba! Vor primi mesaje de la prieteni și fructe.

Duminică seara, Războinicii și Faimoșii concurează într-un nou joc.

Miza jocului de azi e un coș cu fructe pentru învingători. Până acum, faimoșii nu au câștigat nicio recompensă și nu au primit mâncare.

De asemenea, cei care câștigă proba din seară de duminică, 24 ianuarie, vor primi poze și mesaje de la cei dragi.

Kanal D Live video și live stream Survivor România 24 ianuarie 2021

Show-ul de televiziune Survivor România 2021 – sezonul al doilea poate fi urmărit direct pe siteul Kanal D în secțiunea live a postului de televiziune. Găsiți acolo în format live stream emisiunea din 17 ianuarie. În cazul în care live stream-ul Kanal D nu funcționează, sau vă face probleme, trebuie să știți că aveți și alte variante. Puteți , de exemplu, să vizionați emisiunea direct de pe platforma digionline.ro, dacă sunteți sunteți abonați Digi România. Autentificare se face simplu folosind codul de client – același pentru plata facturii Digi.

Survivor România 2021 live stream online și pe telefonul mobil

Dacă nu aveți acces la TV sau la computer și vreți să urmăriți Survivor de pe telefonul mobil, puteți face asta cu ajutorul aplicațiilor live stream video Kanal D. Sunt special create pentru telefon astfel încât să aveți o imagine clară și un sunet impecabil.

Pentru abonații Orange vă stă la dispoziție Orange TV unde puteți găsi Kanal D live video, iar pentru Vodafone aveți Vodafone TV. Aplicațiile pot fi descărcate din Magazin Play sau App Store.

Cei de la Focus Sat au la dispoziție Live TV, aplicație care poate fi instalată pe toate telefoanele mobile.

Roxana Nemeș sau Costi Ioniță – cine pleacă de la Survivor

Roxana Nemeș și Costi Ioniță sunt concurenții propuși spre eliminare la Survivor România. Colegii lor de competiție îi consideră verigile slabe din echipă și vor să-i trimită acasă. Doar unul dintre ei va părăsi competiția, în funcție de cât de votați vor fi de către publicul telespectator.

În ediția din 23 ianuarie 2021, tensiunile între Faimoși au continuat. Dacă unii au nominalizat pe criterii sportive, alții au nominalizat pe criterii sociale. Costi Ioniță a declarat că nu se simte atașat de acest concurs, sau de colegii săi de competiție și nu are nicio problemă dacă pleacă acasă.

De cealaltă parte, Roxana Nemeș vrea să rămână în concurs și spune că mai are multe de demonstrat.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în emisiunea de duminică, 24 ianuarie. Aceasta va fi difuzată pe Kanal D, de la ora 20.00, după știrile serii.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top