Margherita de la Clejani are probleme cu inima și trece prin momente dificile

Ultimul update: miercuri 4 martie 2020 12:46 Data publicării: miercuri 4 martie 2020 12:45

Margherita de la Clejani are probleme cu inima, Dan Capatos fiind cel care a făcut anunțul. Ea ar fi trebuit să fie prezentă în seara de marți, 3 martie, în platoul emisiunii lui Capatos, însă starea de sănătte nu i-a permis acest lucru.

Margherita de la Clejani are probleme cu inima și trece prin momente dificile

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a dezvăluit Dan Capatos, la Xtra Night Show, potrivit VIVA!

Până acum cântăreața nu a dat de înțeles niciodată că ar avea probleme de sănătate, mai ales cu inima. În ultima perioadă ea s-a focusat pe carieră și a fost mereu alături de părinții ei la cântări. Recent au fost cu toții în Statele Unite unde au avut evenimente.

În sezonul 2 Asia Express, Margherita de la Clejani a participat alături de Iuliana Luciu. Ele au fost eliminate foarte devreme din concurs din cauza problemelor de sănătate ale artiste. Margherita de la Clejani a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unor probleme de sănătate amplificate de condițiile grele prin care a trecut în cel mai dur reality-show.

Citește și: Sorina Pintea a cerut un psiholog: ”Este tumefiată, este foarte umflată, nu a mâncat de 72 ore”

Citește și: Mamă din Oradea pusă de alţi părinţi să îşi mute fetiţa din clasă, dacă nu dă bani de cadou pentru învăţătoare, de 1 Martie

Sursa: Huff.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *