Connect with us
Margherita de la Clejani are probleme cu inima și trece prin momente dificile

TV

Margherita de la Clejani are probleme cu inima și trece prin momente dificile

Margherita de la Clejani are probleme cu inima, Dan Capatos fiind cel care a făcut anunțul. Ea ar fi trebuit să fie prezentă în seara de marți, 3 martie, în platoul emisiunii lui Capatos, însă starea de sănătte nu i-a permis acest lucru.

Margherita de la Clejani are probleme cu inima și trece prin momente dificile

„Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a dezvăluit Dan Capatos, la Xtra Night Show, potrivit VIVA!

Până acum cântăreața nu a dat de înțeles niciodată că ar avea probleme de sănătate, mai ales cu inima. În ultima perioadă ea s-a focusat pe carieră și a fost mereu alături de părinții ei la cântări. Recent au fost cu toții în Statele Unite unde au avut evenimente.

În sezonul 2 Asia Express, Margherita de la Clejani a participat alături de Iuliana Luciu. Ele au fost eliminate foarte devreme din concurs din cauza problemelor de sănătate ale artiste. Margherita de la Clejani a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unor probleme de sănătate amplificate de condițiile grele prin care a trecut în cel mai dur reality-show.

Citește și: Sorina Pintea a cerut un psiholog: ”Este tumefiată, este foarte umflată, nu a mâncat de 72 ore”

Citește și: Mamă din Oradea pusă de alţi părinţi să îşi mute fetiţa din clasă, dacă nu dă bani de cadou pentru învăţătoare, de 1 Martie

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top