Connect with us
Mari posturi TV, amendate de CNA. Ciprian Marica a făcut plângere după scandalul în care a fost implicat

TV

Mari posturi TV, amendate de CNA. Ciprian Marica a făcut plângere după scandalul în care a fost implicat

Ciprian Marica a fost implicat într-un scandal de proporții și a ocupat pentru mult timp prima pagină a tabloidelor. Acesta și-a înșelat iubita vara trecută, cu o femeie măritată. Cel care i-a prins pe cei doi în flagrant a fost chiar soțul femeii, care a și imortalizat momentul. Imaginile au ajuns în atenția publicului în urmă cu mai bine de o lună, iar reacțiile dure și critice nu au ezitat să apară. Mai multe televiziuni au publicat filmulețul cu cei doi, ceea ce l-a determinat pe Marica să depună plângeri împotriva acestora la CNA.

Mari posturi TV, amendate de CNA. Ciprian Marica a făcut plângere după scandalul în care a fost implicat

Ciprian Marica nu a făcut prea multe comentarii despre cele întâmplate, dar se pare că reacția sa întârziată aduce o lovitură grea mai multor posturi de televiziune, împotriva cărora ex-fotbalistul a depus plângere. Motivul pentru care Marica a recurs la acest gest a fost faptul că i-a fost încălcat dreptul la viața privată. Drept urmare, Pro TV, Realitatea Plus, B1 TV și România TV s-au ales cu sancțiuni din partea CNA pentru că au difuzat pe post filmulețul în care Ciprian Marica apărea în compania Anei Radu.

ProTV și Realitatea Plus au încasat amenzi, câte 5.000 de lei fiecare, în timp ce B1 TV și România TV au primit doar câte o somație. În cazul Pro TV, s-a luat în calcul audiența mare, momentul fiind inclus în jurnalul de la ora 19:00. La Realitatea Plus s-a ținut cont de numărul mare al difuzărilor, momentul fiind redat de 6 ori.

Reprezentanții CNA au susținut gestul lui Marica și acuză cel mai tare postul ProTv, spunând că a exagerat. Imaginile cu Marica au fost comentate atunci de Rică Răducanu, care a declarat că ar fi procedat la fel la vârsta respectivă.

„La Pro TV mi s-a părut cea mai deplasată prezentare, cu acea intervenție a lui Rică Răducanu care spune, la ora 19:00, că și el dacă ar fi fost mai tânăr ar fi făcut la fel. Mi se par niște comentarii de prost gust, puse la ora 19:00, cu niște oameni care sunt foști sportivi, deci nu mai au legătură cu sportul.”, a declarat Alexandru Kocsis

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top