Connect with us
Prima reacție a lui Ciprian Marica în scandalul momentului

Vedete

Prima reacție a lui Ciprian Marica în scandalul momentului

Ciprian Marica este implicat într-un scandal de proporții. Acesta și-a înșelat iubita vara trecută, cu o femeie măritată. Cel care i-a prins pe cei doi în flagrant a fost chiar soțul femeii, care a și imortalizat momentul. Imaginile au ajuns abia acum în atenția publicului, iar reacțiile dure și critice nu au ezitat să apară. În cele din urmă, Marica nu a mai rezistat și reacționat printr-o postare pe o rețea de socializare.

Prima reacție a lui Ciprian Marica în scandalul momentului

După câteva zile de tăcere, Marica a decis să reacționeze. Acesta a transmis tuturor un mesaj dur, în care se arată profund nemulțumit de situația care s-a creat. Fostul fotbalist a atras atenția asupra reușitelor din viața sa, asupra carierei sale strălucite. Pe motiv că acestea ar fi mai importante decât ipostaza nefericită în care a fost surprins, Marica a declarat că „un om nu poate fi caracterizat după o singură faptă, indiferent dacă e bună sau rea!”.

În plus, acesta a subliniat faptul că nu vrea ca cei apropiați să mai fie implicați în acest subiect și să sufere din cauza greșelii lui pe care, de asemenea, și-a asumat-o. El susține că poate face față tuturor răutăților, însă vrea ca cei dragi să aibă parte de liniște.

„Revin aici cu poziția mea oficială, prilej cu care sper ca familia și apropiații mei să nu mai fie hărțuiți. Mi-am trăit cariera între aplauze și injurăturile adversarilor. Nu sunt afectat de răutatea voastra, de plăcerea voastră de a da cu pietre, dar faceți și victime colaterale. Cine dă dreptul celor de pe margine de a răni oameni care nu au greșit, dar care au suferit deja destul de pe urma greșelii altora?”, a scris Marica.

Marica a declarat că nu aceasta va fi singura sa reacție și nu va mai comenta nimic legat de acest subiect. El nu a dat nici acum prea multe detalii referitoare la actul său de infidelitate, dar a atras atenția asupra aspectelor importante din viața lui și asupra situației neplăcute în care au fost implicați apropiații săi.

 

https://www.facebook.com/ciprianmaricaofficial/posts/2844226448958425?__xts__[0]=68.ARCdqfxuTniCCLJVdSAsQQr8WOkjXGU3rE9X6eZb0aR7YAbD5NFR56gwuabdX0tmKCRCEDxZGcHh1XODzdcxODQVjOXN_sA5VFDMi3ghr7sc41LhWck1muaeakrfdAgiXm5ebyOGm1xb5MA4H7lYD536Y5gSgTv6dX75q8kqJCL5gy2ovhywYO175PTa8onoCEZNxHTIOlafQeRSDflNnTgFcGVto0bRHBELIXsuGE9tD3qigoBKRYgNkfZT2zNn1vWVfEe6280Y8ztl3s8uiDc7akOqi5I6zJq1dIlH5bXbVLl-57y3b_lJ7YwTzi8ZG6tHwa_8VYFWSL-nxT_nWQ&__tn__=-R

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top