Mesajul fetiței lui Vulpița pentru părinții săi. Ți se umplu ochii de lacrimi

Adrian Vrauko
16.05.2020

Vulpița și Viorel Stegaru sunt vedete naționale Mirela Vaida i-a facut vedete la Acces Direct. Povestea lor de viața, aparent obișnuită din viața satului românesc, s-a transformat într-un serial, iar emisiunea de la Antena 1 îi are invitați permanenți și în fiecare zi milioane de oameni se uită la ei. Contestați pe toate părțile, Acces Direct asaltat cu mesaje de ură și aparent nimeni nu-i suportă, totuși audiențele emisiunii spun altceva.

Fetița Vulpiței și a lui Viorel Stegaru, a rămas în Blăgești, satul din care au venit cei doi la București în grija bunicii din partea lui Viorel. Dorul și oful cele mici este tot mai mare, își vede mama la televizor, dar n-o are aproape în primii ani de viață.

Mesajul fetiței de nici trei ani pentru mama sa Vulpița

Deși este mică și nu are nici trei ani, fetița soților Stegaru nu este scutită de dorul de Veronica (Vulpița) și Viorel, care n-au mai vizitat-o de luni întregi și care nici măcar nu trimit banii câștigați pentru creșterea fetei. Vecinii din sat au povestit pentru Cancan.ro, că bunica Ilinca face tot ce poate ca nepoata ei să o ducă cel mai bine. Dar bătrânețea își spune cuvântul care face tot mai greu creșterea unui copil de 2 ani care are energie și vrea să se joace toată ziua.

Veronica Stegaru, alias Vulpita de la Acces Direct si-a abandonat copilul
Veronica Stegaru, alias Vulpita de la Acces Direct si-a abandonat copilul

Nu mai spunem de nevoile fetei pe care doar pensia celor doi bătrâni este folosită pentru a întreține copilul. Deși cei doi fac o groază de bani de pe urma Acces Direct, dar și a colaborărilor cu Rafaelo, Axinte și Maria Constantin.

O vecină s-a dus s-o viziteze pe cea mică și i-a dus din puținul ei câteva fructe, iar femeia a întrebat-o ce i-ar spune mamei ei dacă ar putea vorbi cu ea prin televizor.

Cea mică a replicat în lacrimi:

„Mi-e dor de mami și vreau să vină acasă. Unde e mami? De ce nu vine că a promis?”

Viorel și Vulpița și-au abodonat copilul

Viorel și Vulpița au fost mai atrași de faima câștigată la București, decât de propriul lor copil și supărarea cea mai mare a bunicii Ilinca este că dacă tot fac bani în capitală, de ce nu-i asigură celei mici cele necesare pentru a duce o viață mai bună.

Tot vecinii ne-au povestit că bătrânii nu mai primesc nici măcar ajutorul social pe care Viorel îl încasa ca șomaj, prin urmare veniturile bătrânilor s-au diminuat cu mult.

Comentarii
 • sabin spune:

  Vinovatisunt si cei care ii tin acolo ,ii cazeaza ,ii duc la saloane la cluburi..in lc sa-i trimita acasa la munca si copil.

 • RaduD spune:

  Așa se întâmplă când mass media face “vedete” din niște paparude!!! Numai ideea de a face emisiuni despre asemenea pesonaje (care câștigă bani din asta) mi se pare o oroare. Dar…daca “boborul o cere”, boborul primește… emisiuni “culturale”!

 • Cernat Florica spune:

  Acces direct rușine să vă fie! A- ți făcut mai mult rău decât bine. Voi a – ți lăsat copilul orfan! A- ți făcut vedete niște iresponsabili,niște putori!🤣

 • Mihaela spune:

  NU EI STRICA! CINE A LANSAT-O SI AU BAGAT BANI IN EI,MUUUULTI….HOTEL,MANCARE,HAINE,COAFAT ETC.CU BANII ASTIA SE PUTEA FACE FFF,MULTE.SUNT COPII CARE SE CULCA NEMANCATI,NU AU O HAINUTA,INCALTAMINTE SI MULTE ALTELE…RUSINEEEEE!

 • AURA ION spune:

  CE PANARAMAAA…CE CURVA ORDINARAAAAAAA..LA PUSCARIE NU ESTE MAMA…HUOOOOOOOOOOO PROSTANACOOOOOOOOOOOOO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *