Connect with us
Noi concurenți la Survivor. Cine ar putea s-o înlocuiască pe Alexandra Stan

TV

Noi concurenți la Survivor. Cine ar putea s-o înlocuiască pe Alexandra Stan

Survivor este o competiție extrem de grea, căreia nu mulți îi fac față. Chiar dacă își încearcă norocul mai mulți, doar cei mai buni și puternici, fizic și psihic, ajung să lupte pentru marele premiu. Mulți participanți au fost deja eliminați și se pare că noi persoane vor veni la Survivor 2021 pentru a-i înlocui pe cei care nu au rezistat.

Andreea Antonescu ar putea veni la Survivor 2021

Alexandra Stan a plecat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate care nu o îi permiteau să joace așa cum și-ar fi dorit. Se pare că celebra artistă va fi înlocuită de o colegă de breaslă, respectiv de Andreea Antonescu.

Conform unor surse din anturajul vedetei care au făcut declarații pentru Ciao, aceasta ar fi semnat deja contractul pentru participarea la “Survivor” și se pregătește să plece către Republica Dominicană, pentru a lupta pentru premiul cel mare.

Andreea ar urma să intre în echipa Faimoșilor și va câștiga o sumă extrem de mare, respectiv 1000 de euro săptămânal, conform aceleiași surse.

Alexandra Stan a părăsit Survivor din cauza unor probleme medicale, care și-au pus amprenta asupra organismului artistei, care a slăbit considerabil. Celebra artistă internațională acuza dureri de stomac, se simțea slăbită din cauza lipsei mâncării și începuse să aibă dureri mari din cauza faptului că ea are doar un rinichi, din naștere.

Artista se bucură acum că a ajuns acasă, are mâncare la discreție și a scăpat de toate problemele de la Survivor. Alexandra Stan spune că bărbații din echipa ei au fost misogini, iar pe fete le susține de departe, pentru că le consideră foarte bune și puternice.

„Am ajuns acasă în România. E prima oară când mă uit la tv, la Survivor. E super aiurea să te uiţi la tv, zici că-mi vine să le răspund la ăştia. Are dreptate Miruna ce spune! Aşa e, barbaţii la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar şi bărbaţii de acolo au fost mai slabi”, a comentat fosta Faimoasă.

Simona Hapciuc, nemulțumită de eliminare

Faimoasa Simona a fost și ea eliminată de la Survivor, dar este extrem de nemulțumită de această întâmplare. Deși se resemnează cu faptul că a reușit să-și facă mândru fiul și acesta o va vedea la TV și se va bucura de ultimele ei apariții, ea consideră că trebuia să mai rămână în competiție.

Simona a declarat, după eliminare, că a ieșit din cauza unui joc nedrept al colegilor săi, care au complotat împotriva ei. Faimoasa consideră că era printre cei mai buni concurenți și nu merita să iasă, spre deosebire de Majda, Culiță, Roxana Nemeș sau Jador, care ar fi trebuit să iasă cu mult timp înaintea ei.

„Nu meritam să ies acum. Am fost una dintre cele mai bune concurente, nu doar din echipa Faimoșilor, ci în general. Erau cel puțin 4 persoane care ar fi meritat să iasă înainte mea: Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună decât ei pe traseu”, a mărturisit Simona, după eliminare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top