Connect with us

TV

Noi eliminări la Survivor! Cine riscă să plece acasă în această seară

Competiția Survivor devine din ce în ce mai complicată, dar concurenții sunt ambițioși și luptă pentru a ajunge cât mai departe. Au rămas acum în joc cei mai puternici participanți, dar se pare că și aceștia pot greși extrem de mult. Chiar dacă se descurcă bine pe teren, gafele din afara jocului îi pot costa mult. Doi concurenți riscă să plece acasă după ce au încălcat regulamentul de la Survivor.

Culiță și Sebastian riscă să fie eliminați

Foamea începe să-și spună cuvântul în cazul tuturor concurenților. Stresul, oboseala și lipsa mâncării le fac zilele mai grele concurenților de la Survivor, care oricum sunt deja marcați de schimbările la care i-au supus această competiție.

De curând, Zanni a încălcat regulile jocului și a fost la un pas de a fi eliminat. El a găsit un pachet de biscuiți, care aparținea, probabil, staffului emisiunii. Deși știa că nu are voie să mănânce nimic în plus de ce li se dă, el nu s-a putut abține și nu a rezistat tentației mâncării și a luat pachetul. Faimosul a făcut o greșeală mare, dar și-a recunoscut vina și a fost iertat pentru gestul său, de înțeles fiind disperarea concurenților pentru mâncare.

Povestea pare că se repetă acum. Prezenatorul Survivor a anunțat la Consiliul de Urgență că Sebastian și Culiță au încălcat și ei regulamentul jocului, motiv pentru care unul dintre ei va fi eliminat din cauza comportamentului său. Din primele informații, se pare că Sebastian ar fi cerut mâncare unor trecători din Republică.

„Bine v-am găsit la Consiliul de Urgență de la Survivor România, pentru a ne lua rămas bun de la unul dintre voi! Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe!”, a declarat Daniel Pavel.

Moroșanu, susținătorul Elenei Marin

Moroșanu a fost eliminat din competiție, dar nu ezită să vorbească tot mai mult despre foștii lui colegi și despre ce înseamnă, de fapt, Survivor. Faimosul a mărturisit că pe Elena Marin o vede câștigătoarea concursului și speră că va atinge această performanță.

Cât despre Zanni, sportivul a spus că nu l-a putut agrea niciodată din cauza comportamentului său nepotrivit. El l-a avertizat pe Alex Velea, pe motiv că Zanni este o persoană falsă și, chiar dacă marele artist îl ajută, ar putea fi trădat la un moment dat de fostul concurent de la Chefi la Cuțite.

„Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: «vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!». Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei.

Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă această competiție. Femeile sunt niște eroine.”, a declarat Cătălin Moroșanu la TV.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top