Connect with us
Nu au mai vrut-o în concurs. Prima fată eliminată din casa Mireasa

TV

Nu au mai vrut-o în concurs. Prima fată eliminată din casa Mireasa

Sâmbătă, 19 septembrie, un concurent a părăsit casa Mireasa. A fost prima eliminare din cel de-al doilea sezon, prezentat de către îndrăgita vedetă TV, Simona Gherghe. Emisiunea difuzată pe postul de televiziune Antena 1, dar și pe Antena Play se bucură de un real succes și înregistrează foarte mari audiențe.

Prima fată eliminată din casa Mireasa

Andreea este prima fată care a părăsit casa Mireasa, primul concurent eliminat după doar două săptămâni de când a început show-ul matrimonial de la Antena 1. Andreea era cea mai mică dintre toți concurenții, însă asta nu se vedea în modul de a vorbi și în judecata ei. La doar 19 ani, este anul 2 la Facultatea de Sociologie, și știe cum și când să pună punctul pe i și să fie fermă.

Andreea a intrat în casa Mireasa extrem de emoționată. Ea a declarat că își dorește un iubit inteligent, capabil și descurcăreț.

Nu au mai vrut-o în concurs. Prima fată eliminată din casa Mireasa

Din nefericire, ei nu i-a plăcut niciun băiat din casă și, mai mult, și-a manifestat dorința de a părăsi competiția matrimonială. Băieții au votat-o să plece, în timp ce niciuna dintre mame nu a susținut-o.

În gala de sâmbătă, 18 septembrie, Andreea a fost eliminată și a plecat acasă. Fetele cu care se împrietenise au fost foarte dezamăgite de acest deznodământ.

Nu s-a înțeles deloc cu Claudia

În timpul competiției, Andreea a avut un conflict cu Claudia, căreia i-a spus să nu fie ipocrită și să nu creadă că dacă ea e mai mică, se va lăsa călcată în picioare.

„Auzi, hai să lăsăm ipocriziile și vorbește cum trebuie. Decât să fii ipocrită cu mine, mai bine ești sinceră. M-ai prins că sunt cea mai mică și că poți să dai în mine, să mă jignești. Să mă pui pe mine la un anumit nivel și pe tine sus. Aici toți suntem egali”, i-a răspuns Andreea Claudiei.

Replicile acide au continuat între cele două, dar, cu toate astea, ieri, la plecarea Andreei din emisiune, Claudia s-a ridicat și a îmbrățișat-o. Cele două au spus că nu vor rămâne cu resentimente.

Reamintim că în sezonul cu numărul 2 al emisiunii Mireasa, prezentată de către Simona Gherghe, participă 14 concurenți, fete și băieți. Cei din urmă sunt însoțiți de mamele lor.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top