Connect with us
Ziua deciziilor în casa Mireasa. Simona Gherghe va anunța cine este fata care va părăsi competiția

TV

Ziua deciziilor în casa Mireasa. Simona Gherghe va anunța cine este fata care va părăsi competiția

Simona Gherghe va anunța astăzi cine este fata care va părăsi competiția și va pierde șansa de a-și găsi alesul în acest concurs. Este ziua deciziilor în casa Mireasa. Concurenții au început să se orienteze și să își dea seama ce preferințe au. Unii s-au cuplat deja, alții tatonează terenul, și mai există câțiva concurenți care bat în retragere.

Ziua deciziilor în casa Mireasa

Simona Gherghe anunță astăzi care este fata care ar putea părăsi casa Mireasa. Totul ține de votul telespectatorilor, dar și opțiunile concurenților. Până la decizia care va fi anunțată în direct de către Simona Gherghe, astăzi este ziua în care toți concurenții sunt invitați la discuții în platoul emisiunii.

În centrul atenției sunt Mădălina și Radu care au declarat că se plac și sunt în tatonări. Ei au fost criticați de Ionuț și Cătălin care s-au mirat că între cei doi nu există apropiere și că e posibil să se fi cunoscut dinainte de emisiune.

Dacă pe Radu nu l-au afectat aceste cuvinte, Mădălina a început să plângă, pentru că nu a înțeles de ce oamenii vor ca ei să se grăbească în relația lor.

Telespectatorii au decis! Băiatul favorit al publicului este Radu.

Fata favorită a publicului este Mădălina, urmată de Cătălina și Ștefania.

Andreea este prima fată care părăsește casa Mireasă, după numai două săptămâni de concurs.

Ce se întâmplă cu Lorena și David

Pe de altă parte, Lorena are mari probleme cu băiatul doamnei Mia care ba o vrea, ba nu vrea. David a stârnit antipatia concurentelor în momentul în care, cu Lorena de mână, a cerut la date și alte fete.

Claudia și Ștefania au fost cele care l-au pus la punct pe băiatul doamnei Mia. Ștefania a declarat că nu îl place deloc pe David și că nu are un caracter frumos, iar Claudia i-a spus să nu își bată joc de sentimentele Lorenei.

În același timp, ce mai calmă dintre toți este mama lui David, care nu le contrazice pe fete, dar nu îl contrazice nici pe fiul ei. Femeia, care a locuit 13 ani în Grecia a spus că a venit la emisiune pentru că așa a vrut fiul ei, și că aici a început să îl descopere pe el ca adult.

 

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top