Connect with us
Numere de senzație la Românii au talent. Roata morții, cel mai spectaculos moment al serii

TV

Numere de senzație la Românii au talent. Roata morții, cel mai spectaculos moment al serii

Românii au talent este unul dintre cele mai spectaculoase show-uri ale momentului. Concursul de talente scoate la iveală cele mai ciudate numere și uimește cu fiecare sezon. Ediția de azi a fost de-a dreptul spectaculoasă, iar un număr a reușit să uimească. Roata morții i-a ținut pe jurați cu inima cât un purice și cu siguranță și cei de acasă au fost emoționați și speriați.

Roata morții șochează la Românii au talent

Un număr din această seară de la Românii au talent a fost de-a dreptul șocant pentru toți cei care l-au urmărit și a atras o mulțime de păreri. Un acrobat talentat a riscat enorm, mergând pe o roată care se mișca continuu. Cel mai ciudat a fost faptul că aceasta era așezată la 7 metri înălțime de la sol, iar acrobatul nu era legat și nu se ținea de nimic, fiind complet liber.

La un moment dat, el chiar s-a legat la ochi și a trecut printr-un inel al roatei. Pe tot parcursul numărului, jurații și cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, au stat cu sufletul la gură, deoarece numărul a fost unul extrem de periculos și nesigur.

După terminarea numărului, toți jurații l-au aplaudat și s-au bucurat că a reușit să-l ducă cu bine la sfârșit. Florin Călinescu i-a transmis un mesaj de laudă și s-a dovedit a fi extrem de emoționat.

„Mi se pare extraordinar. Atâta concentrare, precizie- greu de înțeles pentru mine. Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite!”, a declarat Călinescu.

Și Smiley a strigat fericit: E viu! A scăpat cu viață!

Deși nu lăsa să se vadă, și acrobatul a avut o mulțime de emoții și se temea pentru viața sa. Pentru că numărul a fost unul riscant și nu e prima dată când cineva se rănește. Un alt acrobat a căzut de pe Roata Morții și a suferit răni grave: toată partea stângă a corpului s-a rupt și mai bine de o lună a luptat pentru a rezista și pentru a se reface.

Acrobatul din această seară vine dintr-o familie de circari și are în sânge această pasiune. Totuși, nimeni din familia lui nu a avut curajul de a face acest număr.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top