Connect with us
Românii au talent începe azi! Se anunță un show de zile mari

TV

Românii au talent începe azi! Se anunță un show de zile mari

Românii au talent este unul dintre cele mai urmărite show-uri de talente ale momentului. Celebra emisiune difuzată de ProTV a ajuns deja la sezonul 11 și promite surprize mari pentru cei de acasă. Sunt așteptate momente interesante, emoționante și chiar periculoase, care îi vor ține pe jurați cu inima la gură, dar și pe telespectatori.

Românii au talent începe azi, 5 februarie

Astăzi are loc premiera sezonului 11 Românii au talent. Celebrul show de talent debutează azi la ProTV, de la ora 20.30. Noua formulă a juraților și-a propus să impresioneze și să jurizeze așa cum trebuie. Florin Călinesc, Andra, Andi Moisescu și noua lor colegă, Alexandra Dinu, sunt pregătiţi să ofere DA-urile mult dorite și să le dea tuturor celor talentați șansa de a-și demonstra talentul.

Pavel Bartoș și Smiley sunt și ei pe poziții, pregătiți să-i încurajeze pe concurenți și să le ridice moralul, mai ales că aceștia nu vor mai fi însoțiți de familie sau de apropiați, din cauza măsurilor impuse de prevenire a răspândirii coronavirusului. Susținătorii vor sta într-un studio separat, unde sunt doar filmați de echipa de la Pro TV.

Românii au talent promite un show de zile mari. Emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână, luni și vineri și va avea o diversitate de numere, care mai de care mai interesante. Jurații vor fi plăcut surprinși, emoționați și chiar amuzați de ce vor vedea la concurenți, iar pe cei de acasă îi așteaptă la fel de multe surprize.

Schimbări la Românii au talent

Noul sezon aduce o serie de schimbări. Pe lângă difuzarea de două ori pe săptămână și lipsa susținătorilor din culise și a publicului, fecare jurat are propriul buton de golden buzz pentru a evita în felul acesta atingerea aceluiași obiect de cei 4. Mai mult, ei nu-i vor mai putea îmbrățișa pe câștigători sau pe cei care i-au emoționat, ci ii vor felicita de la distanță.

Jurații și prezentatorii nu poartă masca de protecție, dar vor păstra distanța față de concurenți. De asemenea, testarea pentru covid-19 a avut loc de mai multe ori, pentru ca nimeni să nu fie bolnav și să răspândească virusul. Nici concurenții nu poartă mască de protecție, dar sunt obligați să treacă printr-un triaj epidemiologic, la intrare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top