Connect with us
Primele cuvinte ale finaliștilor Exatlon! Ce au dezvăluit Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi

TV

Primele cuvinte ale finaliștilor Exatlon! Ce au dezvăluit Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi în această seară

Peste aproximativ trei ore, concurenții ajunși în finala Exatlon vor afla cine pleacă în România cu marele premiu în valoare de 100000 de euro.

Iată la ce număr se poate vota:

1456 cu numele concurenților: VLADIMIR sau IONUȚ. Pentru ca voturile să fie valide, telespectatorii trebuie să scrie cel puțin trei litere ale concurenților corect.

Vladimir Drăghia și Ionuț Sugacevschi sunt concurenții care au luptat zeci de jocuri, iar astăzi vor afla cine este favoritul telespectatorilor.

„Am ajuns la o mică formulă câștigătoare. Viteză, forță, încăpățânare, îndemânare și o doză de întâmplare. Ar fi nedrept să îmi asum toate meritele. Trebuie să recunosc că am avut mare noroc” – Vladimir.

„Sincer, am trecut prin multe, am suferit mult. Munca mea, de la începutul jocului, până la final, și-a spus cuvântul. Mă bucur că am ajuns aici și că mi-am dus promisiunea pânâ la capăt. I-am strâns mâinile și i-am spus soției mele: voi ajunge în vârf și mă bucur că am ajuns până aici”, a dezvăluit Ionuț emoționat.

Citește și: Exatlon 23 mai, FINALA: Cine a câştigat: Vladimir Drăghia sau Ionuţ Sugacevschi. START VOT

Din România, foștii lor colegi de competiție le sunt alături celor doi:

„Crede-mă că m-au apucat și pe mine emoțiile și îl susținem pe Vladimir Drăghia. Cred că toată țara așteaptă să vadă câștigătorul. Credeți-mă, chiar merită să câștige Exatlonul. L-am susținut până la capăt. Cu siguranță că nu o să ne certăm. E greu acum, că suntem față în față. Iar Ionuț, aia cu mâna legată o vorbim noi când ajungi la București”, a dezvăluit Giani Kiriță.

Citește și: Finala Exatlon. Dezvăluiri fără perdea despre ultimele momente din concurs: „Sunt RĂZBOINIC, dar azi…”

Anca Surdu: „M-am acomodat că nu am avut de ales. Mă bucur că ne-am revăzut în formula asta. Ne-a luat ceva să ne acomodăm. Face parte din frumusețea acestui joc, care nu se termină când se termină”.

Anca Mihăilescu: „Acasă e bine, însă mie cred că îmi era mai bine la Exatlon, am slăbit mult. Nici nu mai sunt atât de multe conflicte. S-au terminat, sper”.

Lupu: „M-am îngrășat puțin. Sunt mândru de Ionuț că a ajuns până acolo și că și-a făcut un target, merită tot respectul nostru. Suntem aici pentru el”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top