Connect with us
Primele imagini cu noul sediu Antena 3. Postul se mută din nou

TV

Primele imagini cu noul sediu Antena 3. Postul se mută din nou

Antena 3 a prezentat primele imagini cu noul sediu al televiziunii, după ce postul a fost evacuat de Ministerul de Finanţe în urma unei decizii a instanţei privind recuperarea prejudiciului din dosarul ICA, în care a fost condamnat la închisoare Dan Voiculescu.

CITEŞTE ŞI: UPDATE Antena 3 nu e de vânzare. Poziția lui Mihai Gâdea

CITEŞTE ŞI: Mike Tyson, invitat special la Antena 3: „Singurul lucru de care mă tem este să nu mor”

Mihai Gâdea susţine că studiourile emisiunilor de la Antena 3 vor fi complet noi, iar în două săptămâni telespectatorii vor descoperi „noua Antena 3”.

Noul sediu Antena 3, mai jos

„Dragi prieteni, noi am rezistat, ciuruiţi, cum suntem. Nu e simplu, deloc. Dumneavoastră ca acţionari ai statului român, ca cetăţeni, ca naţiune, nu aţi vrea să le închiriaţi? Nu! Păi de ce? Ca să le ţinem goale. În fiecare lună, se plăteşte unei firme private 26.000 de euro pază. Nici nu le închiriem, dăm şi bani pe clădiri, totul este în paragină. Când ştii că ai dreptate, nu faci nimic altceva decât să te concentrezi cum să te ridici în picioare. Dacă tu vei câştiga, va câştiga adevărul şi va câştiga dreptatea. Abia aşteptam să vă arăt noul nostru sediu, va fi casa noastră. (…)

Când am plecat din Bucureşti-Ploieşti ştiam că nu se va întâmpla nimic cu sediul. Astăzi, sediul e perfect gol, perfect lăsat în paragină, în condiţiile în care noi am fi putut să plătim chirie”, a declarat Mihai Gâdea în deschiderea ediţiei „Sinteza Zilei” din această seară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top