Connect with us
Crăciunul vine cu un program tv la fel de încărcat ca mesele românilor. Antena 1 propune programe speciale dedicate perioadei festive.

TV

Program TV Crăciun Antena 1

Crăciunul vine cu un program tv la fel de încărcat ca mesele românilor. Antena 1 propune o serie de programe speciale dedicate perioadei festive care urmează. Începând cu 23 decembrie, telespectatorii se vor putea bucura de un veritabil regal de emisiuni. Cele mai populare show-uri ale Antenei 1 se vor îmbrăca în haine de sărbătoare pentru a celebra cum se cuvine, cea mai frumoasă perioadă din an.

Vineri, 23 decembrie, Marea finală „XFACTOR”

Cortina va cădea peste al șaselea sezon de XFACTOR. Vineri de la 20:30, cei 4 finaliști își vor pune la bătaie factorul X în duelul pentru marele premiu de 100.000 de euro. Olga, Alex, Marcel și Raul sunt cele 4 voci care vor domina difuzoarele televizoarelor mâine seară, în cadrul unui show ce se anunță spectaculos. Pe lângă concurenți, pe scena XFACTOR vor urca nume importante ale muzicii românești precum Sore, Alina Eremia sau Roman de la Zdob și Zdub. Se anunță un spectacol grandios!

Sâmbătă, 24 decembrie, Marea finală „Te cunosc de undeva”

Cu începere de la ora 20:00, captivantul show care a ajuns la a zecea ediție își va desemna câștigătorul chiar în Ajun de Crăciun. Maria Buză și Pepe, Adina Răducan, Nico, Lucian Ionescu și Șerban Copoț sunt în duel direct pentru marele premiu de 15.000. Ca în fiecare an, cecul de 15.000 de euro va fi donat către cauza nobilă pe care o susține fiecare concurent. Show-ul se anunță incendiar pentru că de pe scenă nu vor lipsi nume uriașe ca Michael Jackson, Beyonce sau Marc Anthony. Toate interpretate cu precizie și măiestrie de concurenți. Va fi cu siguranță o seară de ținut minte.

Tot în Ajun, imediat după marea finală de la „Te cunosc de undeva”, Horia Brenciu și band-ul său va încânta auditoriul. Antena 1 transmite cele mai remarcabile momente din super show-ul orchestrat de artist în cadrul concertului său, susținut pe 4 și 5 noiembrie la Sala Palatului.

Duminică, 25 decembrie, premiera „Uniplay Show”

Ziua de Crăciun aduce în prim-plan o premieră absolută. Noua producție „Uniplay Show” își va face debutul pe micile ecrane. Cu Horia Brenciu și Diana Munteanu în rol de prezentatori, mult-așteptata emisiune va fi o cascada de entertainment de cea mai bună calitate. Nu vor lipsi muzica live, jocurile interactive sau premiile în bani. Acțiunea de pe platou va fi dublată de cea din sufrageriile tuturor românilor care vor participa la Uniplay Bingo TV. Așadar, nu ratați ocazia unei seri magistrale care se poate dovedi și foarte norocoasă pentru cei mai inspirați dintre români.

Luni, 26 decembrie, „Poftiți pe la noi” și Ștefan Bănică Jr-concert extraordinar de Crăciun

Ce mod mai bun de a încheia weekend-ul festiv de Crăciun decât în compania neaoșului Nea Mărin completat de super vocea lui Ștefan Bănică Jr? De la 20:30, Nea Mărin vă propune 3 ore de acțiune tonică și amuzantă în compania vedetelor deja celebre care vor fi puse din nou la grele încercări. Seara se încheie grandios cu spectacolul marca înregistrată, Ștefan Bănică Jr. El va pune în scenă o nouă reprezentație de gală, pe care nu aveți voie să o pierdeți.

Știri pe același subiect

Program TVR 1 de Crăciun 2016

Program Kanal D Crăciun 2016

Program TV Crăciun Antena 1

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top