Connect with us
Program Kanal D Crăciun 2016. Kanal D pregătește pentru Crăciunul de anul acesta ediții speciale ale celor mai îndrăgite emisiuni.

TV

Program Kanal D Crăciun 2016

Program Kanal D Crăciun 2016. Postul de televiziune Kanal D pregătește pentru Crăciunul de anul acesta filme de colecție și ediții speciale ale celor mai îndrăgite emisiuni.

Vineri, 23 decembrie, ultimul episod din „Ziua în care mi s-a scris destinul“

Serialul turcesc „Ziua în care mi s-a scris destinul“ ajunge pe 23  decembrie la final. Povestea de iubire dintre Elif și Kahraman a atins sufletele a milioane de români. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură toate dramele prin care au trecut cei doi în căutarea fericirii.

Vineri seara, românii vor afla și deznodământul acestei povești de dragoste. Va rămâne Elif cu Kahraman într-un final, în ciuda tuturor celor care s-au luptat din răsputeri să-i despartă sau o vor lua pe drumuri separate, obosiți de atâtea tragedii?

Sâmbătă, 24 decembrie, Ediție Specială „Asta-i România!”

În seara de Ajun, Mihai Ghiță vă invită să urmăriți, de la ora 20.00, o ediție specială a emisiunii “Asta-i Romania!”. Sâmbătă, pe 24 decembrie, telespectatorilor Kanal D li se propune o întoarcere către acasă.

Ediția specială de două ore va fi transmisă dintr-un loc de basm, în care colindele, românii de valoare și tradițiile de Crăciun de vor împleti într-un spectacol plin de magie. În Ajunul Crăciunului, Lorena va încânta telespectatorii cu muzică și voie bună.

Duminică, 25 decembrie, filmul „Fiul Lui Dumnezeu”

Pentru ziua de Crăciun, Kanal D a pregătit telespectatorilor, de la ora 20.00, un film despre viața Mântuitorului Iisus Hristos. Filmul urmărește povestea vieții lui Iisus, de la nașterea sa în umila iesle din Bethleem, până la perioada adultă când a devenit cunoscut prin faptele și predicile sale, ce au dus la crucificare și la înviere.

Citește și: Program TV Crăciun Antena 1

De ora 23.00 puteți urmări filmul de acțiune „Hoțul de Diamante”, cu Bruce Willis.

Luni, 26 decembrie, Ediție Specială „Te vreau lângă mine”

În a doua zi de Crăciun, de la ora 13.15, Niculina Stoican le-a pregătit telespectatorilor o ediție specială a emisiunii “Te vreau lângă mine”. Nu vor lipsi cântecele, distracția și voia bună. Invitatul special al zilei va fi îndrăgitul interpret de muzică populară Nicolae Furdui Iancu.

Știri pe același subiect

Program TVR 1 de Crăciun 2016

Program Kanal D Crăciun 2016

Program TV Crăciun Antena 1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top