Connect with us

TV

Program TVR 1 de Crăciun 2016

Program TVR 1 de Crăciun 2016. Postul Național de Televiziune a pregătit pentru telespectatorii săi, un adevărat regal artistic. În cele trei zile de Crăciun, veți putea urmări pe TVR 1 concerte tradiţionale de colinde, ediţii speciale ale emisiunilor iubite de public, întâlniri cu vedetele preferate, reportaje şi documentare în premieră.

Sâmbătă, 24 decembrie, Ediții speciale „Tezaur folcloric” și „Unde-i acasă?”

Ajunul Crăciunului debutează pe TVR la ora 10.30, cu tradiționalele colinde de Crăciun, pe care Madrigalul le interpretează de peste 50 de ani, neîntrerupt. De la 12.30, postul național transmite concertul Colinde Transilvane, susţinut de Ioan Bocşa şi Ansamblul de Muzică Tradiţională Românească „Icoane”, al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca.

De ora 21.00, preț de două ceasuri, TVR 1 transmite o ediție specială Tezaur Folcloric. Cele mai frumoase colinde ale românilor sunt aduse de acasă de la ei de interpreţi din Bihor, Bistriţa Năsăud, grupuri din Maramureş şi Ilfov.

Citește și: Program TV Crăciun Antena 1

În seara de Ajun, de la 23.00, la TVR 1, Irina Păcurariu le propune telespectatorilor ediţia specială Unde-i acasă?, avanpremiera unui proiect mai larg ce include o serie de reportaje care spun poveștile românilor din afara țării.

Duminică, 25 decembrie, Ediție Specială „O dată-n viață”

Crăciunul începe la TVR cu o ediție specială Universul Credinței. Magazinul religios difuzat de la ora 9.00, cuprinde mesaje şi urări de Crăciun, precum şi transmisiunea în direct de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti a Sfintei Liturghii.

Pe 25 decembrie, îndrăgitul actor Adrian Văncică, cunoscut mai ales pentru rolul Celentano din serialul Las Fierbinți, este invitatul lui Mircea Dinescu într-o ediție de sărbătoare Politică și Delicatețuri. Cei doi vor prepara două reţete de sezon: lebăr şi caltaboşi.

De la 16.00, TVR 1 oferă telespectatorilor bucuria de a rememora şlagăre ale anilor ‘70, ‘80 şi ‘90, devenite favoritele multor generaţii, în cadrul emisiunii Cele mai frumoase melodii românești.

Citește și: Program Kanal D Crăciun 2016

Tot de Crăciun, la O dată-n viaţă, „Fantasticii” se întrec cu „Faimoşii”, într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii. De la ora 21.10, două echipe de mari artiști vor cânta muzică uşoară, populară şi vor dansa, totul într-o competiţie muzicală oferită telespectatorilor TVR.

Luni, 26 decembrie, Concert Andrea Bocelli

A doua zi de Crăciun, de la ora 21.10,  TVR 1 difuzează un emoţionant concert susţinut de Andrea Bocelli la Dolby Theatre în 2015. Se vor auzi melodii celebre din fime precum “Doctor Jivago”, “Love Story”, “Naşul”, “Viaţa e frumoasă”, “Gladiatorul”, “Poveste din Cartierul de Vest”, “Evita” sau “Mic dejun la Tiffany”, dar şi melodii din alte musical-uri de succes.

Știri pe același subiect

Program TVR 1 de Crăciun 2016

Program Kanal D Crăciun 2016

Program TV Crăciun Antena 1

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top