Connect with us
Programul televiziunilor de Ziua Națională

TV

Programul televiziunilor de Ziua Națională

Programul televiziunilor de Ziua Națională a fost actualizat. Pe micul ecran se vor difuza reportaje ale românilor de succes și emisiuni speciale cu ocazia acestei zile.

Majoritatea televiziunilor transmit parada militară de la Arcul de Triumf, monument inaugurat chiar de ziua românilor. Emisiunile de divertisment vor avea ediții speciale pe parcursul întregii zile

Ce vedem la TVR?

TVR 1 transmite parada militară de la ora 11 sub titlul „Aniversarea Zilei Naționale a României”. TVR va transmite și parada de la Alba Iulia, de la ora 13. Acestea vor putea fi urmărite atât la TVR HD cât și pe TVR Internațional și TVR Moldova.

De la ora 15 și 15 minute românii vor vedea spectacolul folcloric „Noi suntem români”, iar de la 18:35 la 20:00 Ema Zeicescu moderează o ediție specială a emisiunii „Imperfect”.

Tot la TVR sunt programate emisiunile „România 9” și „Știrile de mâine”, precum și documentarul „Cum s-a făcut 1 Decembrie”, de la ora 23.

Programele vor putea fi urmărite şi pe TVR Internaţional şi TVR Moldova.

Ce se întâmplă la DIGI 24

Digi 24 prezintă poveștile românilor aflați în teatrele de război din Afganistan, iar în timpul zilei va arbora steagul în locuri spectaculoase din România și din străinătate. Steagul va fi arborat și la Turnul Effel.

Emisiunea prezentată de Liana Alexandru și Tudor Mușat va fi în format nou, cu începere de la ora 19. La ora 20:30, Digi transmite o ediție specială de la Ateneul Român.

PRO TV își adaptează emisiunile de divertisment

Emisiunile „La Măruță”, „Vorbește lumea” și „Ce spun românii” vor fi speciale astăzi. PRO TV transmite, în mod tradițional, parada militară de la Arc.

Kanal D vine cu surprize

Kanal D transmite ediții speciale de 1 Decembrie. „Teo Show” va avea invitați speciali, iar reality-fashionul „Bravo, ai stil” vine cu noutăți. Tema propusă pentru concurentele rămase în concurs este „reinterpretarea portului popular”.

Antena 1 difuzează o ediție specială a emisiunii „Next star”. La Antena 3, va fi un maraton de ediții speciale.

”Toată ziua la Antena 3 veţi avea parte de ediţii speciale. Jurnaliştii şi vedetele Antena 3 au filmat materiale interesante în toată ţara cu personaje reprezentative pentru Ziua naţonală. Seara vă invităm la o ediţie specială cu Mihai Gâdea”, au transmis reprezentanţii Antena 3, pe site-ul postului de televiziune, scrie news.ro.

CITEȘTE ȘI: Mesajul lui Dacian Cioloș de Ziua Națională. Cum vede premierul viitorul României

La Prima TV se va vedea „Focus Special” de la ora 14 și „Focus pe România” de la ora 16. De la 19:30 se va difuza emisiunea „Mama mea gătește mai bine”. Seara vor rula filmele „Iarna bobocilor” și „Crucea de piatră”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top