Reacții violente în emisiunea „Mireasa”. Simona Gherghe a intervenit

21.09.2020
Reacții violente în emisiunea „Mireasa”. Simona Gherghe a intervenit

Emisiunea „Mireasa”, prezentată de către Simona Gherghe devine din ce în ce mai palpitantă. După ce s-au acomodat unii cu alții, concurenții au început să se și certe. Discuții au apărut și în cupluri, mai ales în cel format dintre Cătălina și Ionuț. Abia începuseră se se cunoască, dar lucrurile au luat o turnură neașteptată. Se pare că între cei doi nu mai poate fi nimic.

Nu-i mai dă nicio șansă lui Ionuț

Simona Gherghe a intervenit între doi concurenți certăreți. Cuplul format din Cătălina și Ionuț s-a destrămat înainte de a se închega. Decizia a fost luată de către Cătălina, determinată cumva de acțiunile lui. Casa Mireasa a rămas fără un cuplu.

Dacă nu e ea, e alta! Asta a fost afirmația care a deranjat-o enorm pe Cătălina. Totul a pornit de la faptul că tânăra îi reproșase că este foarte agitat, vorbește foarte mult, nu are răbdare să o asculte și pe ea, și vrea mereu să iasă în evidență. Mai mult, tot Cătălina a spus că Ionuț se comportă exact ca fratele ei în vârstă de 13 ani.

Cei doi au avut mai multe tentative de a clarifica totul, însă, de fiecare dată, Ionuț s-a enervat și a lăsat-o pe Cătălina să vorbească singură.

Nervi mari din partea lui Ionuț

S-a enervat, a lovit covor cu piciorul, a înjurat și apoi s-a calmat și a cerut, din nou, să vorbească cu Cătălina. Simona Gherghe a intervenit și a încercat să discute cu Ionuț.

Rănit în orgoliu, Ionuț a fost tras deoparte și sfătuit de către mătușa lui, doamna Ermina. În teorie, tânărul știe pas cu pas tot ce trebuie, dar când e vorba de practic, o tot dă în bară.

Acum, Cătălina a decis. Între cei doi nu mai poate fi nimic. Ea spune că el s-a grăbit foarte tare, cu gesturi și declarații și că pur și simplu nu există compatibilitate. Întrebată de Simona Gherghe, Cătălina și-a susținut decizia de sâmbătă.

De cealaltă parte, Ionuț spune că este de acord cu decizia ei, însă nu se poate abține de la comentarii răutăcioase.

La mijloc, între cei doi tineri, este doamna Ermina, mătușa lui Ionuț. Ea încearcă să-l ajute pe Ionuț să se tempereze și să gândească totul la rece. Rămâne de văzut dacă Ionuț va mai primi o șansă de la cea pe care o vrea lângă el.

Emisiunea „Mireasa”, sezonul al doilea, este prezentată de către Simona Gherghe. Show-ul matrimonial este difuzat zilnic, pe postul Antena 1, în intervalul 14.00-16.00. În fiecare sâmbătă are loc Gala Mireasa, când se fac nominalizări și eliminări.

Andreea este prima fată care a părăsit casa „Mireasa”, în gala de sâmbătă, 19 septembrie. Ea a fost nominalizată de către băieți, după ce a declarat că nu îi place de niciun băiat și că vrea să plece acasă.