Connect with us
Românii au talent 8 mai 2020, live text. Surpriză neașteptată din partea lui Florin Călinescu

Românii au talent

Românii au talent 8 mai 2020, live text. Surpriză neașteptată din partea lui Florin Călinescu

Românii au talent din 8 mai 2020 aduc o nouă porție de talente în sufrageriile telespectatorilor Pro TV. HUFF revine cu tradiția cu care v-a obișnuit de ani de zile și mai jos veți regăsi live text cu cele mai importante momente din emisiunea de talente de la Pro TV. Telespecatorii care nu pot urmări emisiunea pe televizor, au variante de live stream online absolut legale pe care vi le descriem mai jos.

Românii au talent LIVE text 8 mai 2020

Acest articol se va actualiza în intervalul 20:30 – 00:30. Dacă nu vezi actualizările te rugăm dă refresh sau apasă aici. Galeria foto se actualizează de asemenea în timp real.

UPDATE 21:15 – Un brazilian și-a refăcut viața în România și în doar 10 luni a învățat destul de bine limba română. Acesta spune că viața în țara noastră este mult mai bună ca în Brazilia. Când a fost a suferit foarte mult, iar sora lui a avut multă grijă de el. Alături de o chitară Marcelo Santana Souza a urcat cu curaj pe scena Românii au talent și a cântat o piesă braziliană. A cântat pe scenă, după care artistul brazilian și-a arătat talentele sale de dans. În România este instructor de fitness. Concurentul a trecut în etapa următoare cu patru de „DA”.

Marcelo Santana Souza a venit din brazilia acum 10 luni si spune ca viata e mai frumoasa aici decat in tara lui natala

Marcelo Santana Souza a venit din brazilia acum 10 luni si spune ca viata e mai frumoasa aici decat in tara lui natala

UPDATE 21:09 – Pavel Bordei din Moldova și prietenul său măgar Ghiocel, au venit pe scena Românii au talent să ne cânte. Juriul nu pare să fie încântat cel puțin în prima fază a momentului. Pensionarul de 70 de ani din Piatra Neamț n-a avut prea mare succces, iar măgarul Ghiciocel nu i-a purtat noroc.

Pavel Borde și Măgarul Ghiocel care trebuia să ragă

Pavel Borde și Măgarul Ghiocel care trebuia să ragă

UPDATE 21:01 – Familai Baltaga a venit pe scenă în formație completă. Ea este coregraf de meserie, el lăcătuș și cea mică elevă. Pe scenă vor prezenta un dans. Cei trei Sofia, Luiba și Denis Baltaga dansează în familie. Cei trei sunt din Chișinău. Din ce îmi amintesc eu este una din primele familii care praticipă la Românii au talent în grup. Vedem care va fi verdictul juriului.

Mihai Petre: „Nu este neapărat despre dans ci despre o familie care face lucruri împreună.”

Andi: „ Este vorba de un număr cu o pasiune comună este un gest foarte drăguț.”

UPDATE 20:47 – Motivul pentru care tânăra de 14 ani a venit la Românii au talent este încurajeze tinerii de etnie romă să se afirme. Ela Trandafir a măruturist că a fost marginalizată de colegi din cauza faptului că este țigancă. Iar pasiunea ei să cânte. A început cu o piesa extrem de cunoscută și a continuat cu o alta în engleză. Concurenta s-a calificat în etapa următoare cu patru de „DA”.

Comentarii juriu  Ela Trandafir:

Andra: „Toate aplauzele sunt pentru tine. Eu ce am văzut acum este foarte mult talent și meriți să fii de 10.”

Andi Moisescu: „Înțeleg că ai gânduri serioase cu muzica”.

Ela Trandafir vrea sa schimbe conceptia despre romi

Ela Trandafir vrea sa schimbe conceptia despre romi

UPDATE 20:41 – Mihai Constin Emandi a urcat pe scena Românii au talent cu un număr de beat prin voce. Concurentul a primit NU din partea juraților și este asteptat în sezonul următor.

Andra: „La început mi-a plăcut ce ai făcut, după am avut senzația că sforăie tata. Începutul în schimb cred că este bun și ai nevoie să exersezi”.

Mihai Petre: „Beat boxul tine de modul în care îți dezvoți tehnica”.

Andi Moisescu: „Nimic grav până aici, dar noi sperăm că vei urca”.

Mihai Costin Emandi, beat prin voce

Mihai Costin Emandi, beat prin voce

UPDATE 20:35 – Starul emisiunii a fost dat de un ansamblu folcloric, des întâlnit la Românii au talent, format din tineri și seniori, care au ridicat juriul în picioare. Dansatorii au venit din Sângerei. Video aici.

Ansamblul popular folcloric din Sângerei

Ansamblul popular folcloric din Sângerei

UPDATE 20:29 – Emisiunea a început. Nu uitați că o puteți urmări LIVE STREAM. Detalii mai jos.

Startul emisiunii cu un ansamblu folcloric. LIVE text la editia din 8 mai

Startul emisiunii cu un ansamblu folcloric. LIVE text la editia din 8 mai

Florin Călinescu pregătește în această seară  o surpriză neașteptată, fiind considerat unul din cei mai serveri jurați ai emisiunii. Acesta va acorda un DA hotărât unui concurent la care nici nu bănuiai că va fi salvat de Călinescu pentru a trece în etapa următoare.

Emisiunea se află în continuarea în etapa de preselecții pentru semifinalele „Românii au talent”, Pro TV difuzează și astăzi 8 mai o nouă ediție din preselecțiile făcute anul trecut.

După ce va fi posibil și se va permite adunarea concurenților în platou, Pro TV va difuza live galele „Românii au talent” și ulterior finala emisiunii de talente care a curerit întreaga Românie.

Românii au talent sunt live stream

Emisiunea „Românii au talent” poate fi urmărită și sub format live stream absolut gratuit pe site-ul www.protvplus.ro. Trebuie doar să-ti faci un cont și ai acces la conținutul Pro TV, dar și al canalelor din trustul PRO.

Există și alte aternative în funcție de operatorul de cablu la care sunteți abonați. Dacă beneficiați de servicii de televiziune de la DIGI RCS RDS, puteți accesa site-ul www.digionline.ro, unde puteți urmări live canalele din grila la care sunteți abonat.

Cei abonați la UPC, acutual Vodafone Fix, pot accesa platforma www.horizongo.ro, unde cu userul și parola de la my account UPC puteți urmări Românii au talent pe 8 mai 2020, dar și alte programe din grila online a platformei.

Abonații Orange TV au la dispoziție aplicația cu același nume, tot ce trebuie să faceți este să accesați platforma și să vă asigurați că aveți abonament la Orange TV live stream.

Juriul Emisiunii și Regulamentul de anul acesta

Juriul emisiunii Românii au talent este format din Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu. Anul acesta regulamentul emisiunii a permis ca fiecare jurat să acorde de două ori butonul de Golden Buzz. Regula s-a aplicat și pentru cei doi prezentatori ai emisiunii Smiley și Pavel Bartoș, care au posibilitatea de a trimite concurenții direct în semifinalele emisiunii.

De departe cel mai dur jurat este Mihai Petre care a mai fost în juriul emisiunii, iar după o pauză a revenit la Pro TV. Florin Călinescu este cunoscut pentru comentariile sale ironice și plăcute care amuză telespectatorii. Andra are în continuarea „pielea de găină” atunci când un număr o uimește, iar calculatul Andi Moisescu are grijă să fie „rațional”.

Diversitatea juraților a făcut posibilă și longevitatea emisiunii care a ajuns la sezonul 10.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top